Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Φεστιβάλ λιμνών 2018: Χαιρετισμός του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκου

 

Για μια ακόμη χρονιά η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας διοργανώνει το ετήσιο φεστιβάλ λιμνών. Σε μια περιοχή στην οποία η φύση απλόχερα χάρισε την ομορφιά της, όπως είναι τα Άγραφα και η Αργιθέα, θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε εντελώς δωρεάν μεγάλους καλλιτέχνες, να μας ταξιδεύουν στο κόσμο της μουσικής και του πολιτισμού.

Η Περιφέρεια αγαπάει τον πολιτισμό. Δεκάδες εκδηλώσεις από άκρου εις  άκρο των ορίων του Νομού οργανώνονται κάθε χρόνο με τη έμπρακτη στήριξη και ενθάρρυνση μας. Γιατί λαός χωρίς ταυτότητα, χωρίς μουσική, χωρίς ιστορία, χωρίς τέχνη δεν μπορεί να έχει μέλλον. Και επειδή εμείς ως λαός και ως περιοχή, διαθέτουμε απλόχερα όλα τα παραπάνω, φροντίζουμε και φέτος να ομορφύνουμε τις γλυκιές νύχτες του φετινού καλοκαιριού. Όπως κάθε χρόνο και το φετινό φεστιβάλ λιμνών αναμένεται να σημειώσει μοναδική επιτυχία καθώς χιλιάδες κάτοικοι και επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, θα παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις του. Επίσης με τη μεγάλη συναυλία που οργανώνουμε στην Κεντρική Πλατεία της Καρδίτσας, θα δώσουμε την ευκαιρία στους νέους και σε όσους αισθάνονται νέοι να περάσουν μια μοναδική βραδιά.

Τέλος εκτιμούμε πως με τη διοργάνωση αυτού του Φεστιβάλ τα τελευταία χρόνια, έχουμε πετύχει να αναδείξουμε εκτός από την ήδη πολύ γνωστή σε όλη την Ελλάδα Λίμνη Πλαστήρα και τις άλλες δύο σπάνιας ομορφιάς λίμνες της περιοχής μας: Τη λίμνη Σμοκόβου και τη λίμνη Στεφανιάδας. Συγχρόνως προβάλουμε και δεκάδες άλλες εξαιρετικές, αλλά λιγότερο γνωστές σε αρκετούς, γωνιές του Νομού Καρδίτσας.

Ευχαριστούμε τους καλλιτέχνες που θα πάρουν μέρος, ευχαριστούμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση που επίσης συμμετέχει στη διοργάνωση, αλλά πάνω από όλα ευχαριστούμε τους χιλιάδες ανθρώπους που και φέτος θα τη στηρίξουν με την  παρουσία τους.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι! Ευχόμαστε κάθε επιτυχία!

Βασίλης Τσιάκος

Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών ο Λάμπρος Τσίντζος

Next Article

Στελεχώθηκε το τεχνικό τιμ του Α.Σ.Καρδίτσας

Related Posts

stavrosis Iisous
Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Μουζακίου

Το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Μουζακίου ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΩΝ…
kanalia kopsimo kladiwn plateia
Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρώθηκαν δύο αιτήματα της Προέδρου Καναλίων μετά από άμεση ανταπόκριση του Αντιδημάρχου κ.Κώστα Σκρέτα

Ολοκληρώθηκαν δύο αιτήματα της Προέδρου Καναλίων μετά από άμεση ανταπόκριση του Αντιδημάρχου κ.Κώστα Σκρέτα Απομάκρυνση ξερών κλαδιών από…