Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Φάνης Στάθης: Ο καθηγητής Γιώργος Κωστάκης από την Δρακότρυπα στη «Νέα Πορεία»

fanis kostakis melogo

 

«Συνεχίζουμε την παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού μας με έναν ακόμη νέο άνθρωπο, τον Γιώργο Κωστάκη. Με τον Γιώργο γνωριζόμαστε χρόνια. Πάντα μας απασχολούσε ο Δήμος μας και τα προβλήματά του. Κοινές ανησυχίες, κοινά ενδιαφέροντα και βαθιά αλληλοεκτίμηση μας συνδέουν.  Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν σε αυτή την κρίσιμη καμπή της αυτοδιοικητικής πορείας να μην συνεργαστούμε. Είμαι σίγουρος πως έχει να προσφέρει πάρα πολλά όντας ανιδιοτελής και εργασιομανής. Είναι τιμή για μένα και για τη “Νέα Πορεία” μια προσωπικότητα σαν τον Γιώργο Κωστάκη να συντάσσεται μαζί μας!» δήλωσε ο υποψ. Δήμαρχος Μουζακίου κ. Φάνης Δ. Στάθης.

fanis kostakis melogo

Αγαπητές Συνδημότισσες και αγαπητοί Συνδημότες,

Κατόπιν ωρίμου σκέψεως και σταθμίζοντας όλες τις παραμέτρους μιας τόσο σημαντικής επιλογής, αποφάσισα να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση του παιδιόθεν φίλου μου Φάνη Στάθη να κατέλθω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού «Νέα Πορεία» στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου.

Συντάσσομαι μαζί του στην προσπάθεια για αναβάθμιση του Δήμου Μουζακίου, του τόπου μας, καθώς θεωρώ τον Φάνη Στάθη ως τον πλέον κατάλληλο αυριανό Δήμαρχο, ικανό να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις και απαιτήσεις των καιρών μας και με τη συνδρομή όλων να οδηγήσει τον τόπο μας στη θέση που του αρμόζει.

Γινόμαστε λοιπόν σήμερα συνοδοιπόροι στην κοινή προσπάθεια και πορεία που θα εξασφαλίσει μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα σε κάθε συνδημότη μας την πολυπόθητη ποιότητα ζωής μέσα από:

  • δράσεις και εθνικά ή ευρωπαϊκά προγράμματα που θα δίνουν μόνιμη εργασιακή προοπτική στους νέους ανθρώπους και που θα τους κρατάνε στον τόπο τους,
  • στοχεύσεις στον εναλλακτικό τουρισμό που θα αλλάξουν σταδιακά την όψη του Δήμου μας,
  • την αειφόρο ανάπτυξη με έμφαση στις ήπιες μορφές ενέργειας, που θα ενισχύσουν την τοπική οικονομία και θα επιτύχουν την ενεργειακή αυτονομία του Δήμου,
  • έργα και δράσεις που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον δημότη – πολίτη,
  • την έμφαση στην επιχειρηματικότητα και τις επιδοτήσεις νέων επιχειρήσεων από το ΕΣΠΑ 2019,
  • πολιτιστικές εκδηλώσεις και παραστάσεις που θα αναβαθμίσουν το αισθητικό κριτήριο των συμμετεχόντων θεατών.

Πιστεύω ακράδαντα πως η συμμετοχή στα «κοινά» δεν είναι απλά μια προσωπική επιλογή, αλλά μια υποχρέωση που απορρέει από την ίδια την φύσει κοινωνική – πολιτική ιδιότητά μας. Αναλαμβάνοντας λοιπόν το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί, ζητώ τη στήριξή σας στην πρωτόγνωρη για μένα προσπάθεια της εκλογικής διαδικασίας. Ζητώ τη στήριξη όσων έχουν την πεποίθηση ότι είμαι σε θέση να προσφέρω στα ζητήματα του Δήμου μας και δη στο χώρο του Πολιτισμού και της Παιδείας. Κανείς δε δεσμεύεται απέναντί μου, κανείς δεν μου οφείλει κάτι και δηλώνω απερίφραστα πως ούτε επαγγελματίας πολιτικός ευελπιστώ ούτε από αρχομανία διακρίνομαι. Κατέρχομαι στον ευρύτερο πολιτικό στίβο με μοναδικό γνώμονα την προσφορά στο συνάνθρωπο – συνδημότη μου.

Καλή προσπάθεια και επιτυχία σε όλους τους συνυποψηφίους όλων των συνδυασμών.

Μετά τιμής

Γεώργιος Κωστάκης του Δημητρίου

Φιλόλογος – Φροντιστής Μ.Ε.


Giorgos Kostakis logo 600

Γεώργιος Κωστάκης του Δημητρίου

  • Είμαι απόφοιτος του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ του Τμήματος ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ με Ειδίκευση στην Κλασσική Φιλολογία.
  • Εργάζομαι ως Φροντιστής – Φιλόλογος Μ.Ε. στο «Εκπαιδευτικό Κέντρο» (ΕΚ.ΚΕ Μ.) από το 2003 και φροντιστήριο «ΦΑΣΜΑ».
  • Από τις 11 Μαΐου έως τις 22 Ιουλίου 2000 παρακολούθησα το σεμινάριο που διοργάνωσε το Κ.Π.Ε. Μουζακίου με θέμα: «Χαράκτης μονοπατιών – Συνοδός βουνού».
  • Δημιουργός και αρθρογράφος του τοπικού – ιστορικού – λαογραφικού περιοδικού «Εις τη Χώρα Ελατινού», 1ο τεύχος, Μάιος 2001.
  • Εκπλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός Πεζικού.  Από τις 28 Μαΐου 2002 έως τις 28 Φεβρουαρίου 2003 υπηρέτησα στο Κ.Α.Α.Υ. Λεπτοκαρυάς Πιερίας με τα καθήκοντα του Διαχειριστή Χρηματικού και Ιδίων Πόρων. Στις 14 Ιανουαρίου 2003 προήχθην στο βαθμό του Έφεδρου Ανθυπολοχαγού Πεζικού τον οποίο και φέρω ως σήμερα.
  • Τακτική δημοσιευμένη αρθρογραφία στην τοπική εφημερίδα της Δρακότρυπας «Τα Νέα του Χωριού μας», δημοσιευμένα άρθρα στην εφημερίδα ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ (04 Ιούνιου 2011) και στο περιοδικό ΝΕΜΕΣΙΣ (εκδότρια: Λιάνα Κανέλλη), 04 Ιούνιου 2011.
  • Νυν Αντιπρόεδρος και ενεργό μέλος του Μορφωτικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ» από το 2003.

Γραφείο Τύπου «Νέα Πορεία» για το Δήμο Μουζακίου

www.neaporia.gr




Total
0
Shares
Previous Article
k16 Mouzaki Asteras

Κ-16 ΑΕ Μουζακίου-ΑΟ Αστέρας: Ευρεία νίκη... 5-2!

Next Article
Maggos slide

Ο Μάγγος επιστρέφει στην Καρδίτσα έχοντας κερδίσει τα πάντα!

Related Posts

dei podilatikos giros ellados 2024
Διαβάστε περισσότερα

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η ΔΕΗ μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης του εθνικού ποδηλατικού Γύρου που αναβαθμίζεται διαρκώς

Θεσσαλονίκη – Αθήνα και Καρδίτσα οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι της ΔΕΗ για ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ηλεκτρονική υποβοήθηση, με κληρώσεις και δώρο ένα e-bike
Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου 2024
Διαβάστε περισσότερα

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς Κατά…