Εξιχνιάστηκε περίπτωση ληστείας σε βάρος ζευγαριού στην Αγιά Λάρισας

Εξιχνιάστηκε περίπτωση ληστείας σε βάρος ζευγαριού ημεδαπών που είχε διαπραχθεί στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς Λάρισας

Ταυτοποιήθηκε ένας από τους τρεις δράστες της ληστείας

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μία περίπτωση ληστείας σε βάρος δύο ημεδαπών που έλαβε χώρα την (18-02-2016) στην ευρύτερη περιοχή της Αγιά Λάρισας.

Ταυτοποιήθηκε ένας από τους τρεις δράστες. Πρόκειται για έναν 30χρονο αλλοδαπό, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, το βράδυ της (18-02-2016), ο 30χρονος μαζί με άλλους δύο συνεργούς του, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και κρατώντας δύο απ’ αυτούς κυνηγετικό όπλο και πιστόλι, εισήλθαν σε μίνι – μάρκετ στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς και με τη χρήση σωματικής βίας σε βάρος 72χρονου ημεδαπού, αφαίρεσαν από την ταμιακή μηχανή το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ.

Στην προσπάθεια του 72χρονου να τους αποτρέψει, οι δράστες προκάλεσαν σωματικές βλάβες τόσο σ’ αυτόν όσο και σε βάρος της 61χρονης συζύγου του. Επιπλέον, αφαίρεσαν ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο, ιδιοκτησίας του 72χρονου.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.Total
0
Shares