Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών ποσοτήτων χαλκού και δύο κλοπές Ι.Χ. φορτηγών αυτοκινήτων

Που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας 

Ταυτοποιήθηκαν, μέχρι στιγμής, ως δράστες των κλοπών δύο ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής 

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, δύο περιπτώσεις κλοπών ποσοτήτων χαλκού και δύο κλοπές Ι.Χ. φορτηγών αυτοκινήτων από επιχειρήσεις που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας.

Δράστες των κλοπών είναι δύο ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 36χρονος και μία 34χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, το βράδυ της (31-03-2016), οι δύο ημεδαποί μαζί με τουλάχιστον δύο άγνωστους συνεργούς τους, διέρρηξαν γραφείο επιχείρησης, απ’ όπου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (790) ευρώ και διάφορα χάλκινα εξαρτήματα.

Στη συνέχεια, φόρτωσαν τα κλοπιμαία σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο της επιχείρησης, το οποίο ήταν σταθμευμένο στον αύλιο χώρο και διέφυγαν μ’ αυτό.

Ακολούθως, τις νυχτερινές ώρες της (06/07-04-2016) οι προαναφερόμενοι μετέβησαν με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας της 34χρονης, σε άλλη επιχείρηση, απ’ όπου ενεργώντας με παρόμοιο τρόπο, αφαίρεσαν χάλκινα αντικείμενα, ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, τα οποία φόρτωσαν σε σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο της επιχείρησης και τράπηκαν σε φυγή.

Σημειώνεται ότι τα προαναφερόμενα αφαιρεθέντα οχήματα βρέθηκαν το απόγευμα της (27-05-2016) σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Επιπρόσθετα, εκτιμάται ότι η αξία των ποσοτήτων χαλκού που αποκόμισαν οι δράστες ανέρχεται τουλάχιστον στο χρηματικό ποσό των (56.638,66) ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή των δραστών σε παρόμοια αδικήματα, καθώς και να ταυτοποιηθούν οι άγνωστοι συνεργοί τους.
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο

Ενημέρωση σε χωριά του νομού από τον Ιατρικό Σύλλογο Καρδίτσας

Επόμενο άρθρο

Ισότιμη μεταχείριση εργαζομένων γυναικών στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα