Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Έξι συλλήψεις στη Θεσσαλία για κλοπές και κατοχή κάνναβης

 

Τύρναβος: Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (30-01-2018) το πρωί στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι προχθές (29-01-2018) το μεσημέρι αφαίρεσε από αγροτεμάχιο 50χρονης ημεδαπής, δύο τόνους ξυλείας. Η αφαιρεθείσα ποσότητα ξυλείας βρέθηκε και κατασχέθηκε σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε σε αποθήκη της οικίας του. Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία χορτοκοπτικά μηχανήματα και ένα αεροβόλο, η προέλευση των οποίων διερευνάται.

Λάρισα: Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή κάνναβης

Συνελήφθησαν, χθες (30-01-2018) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 38 και 41 ετών, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους (22,7) γραμμαρίων.

Βόλος: Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας

Συνελήφθησαν, χθες (30-01-2018) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 22 και 38 ετών, διότι κατελήφθησαν να αφαιρούν ηλεκτρική ενέργεια, έχοντας εγκαταστήσει καλωδίωση στο δίκτυο της Δ.Ε.Η. και να ηλεκτροδοτούν τις οικίες τους, χωρίς την μεσολάβηση μετρητή, με αποτέλεσμα να μην καταγράφεται η ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώνουν.

Τρίκαλα: Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (30-01-2018) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τυρνάβου, μία 41χρονη ημεδαπή, διότι προχθές (29-01-2018) το μεσημέρι σε εμπορικό κατάστημα αφαίρεσε το πορτοφόλι 40χρονης ημεδαπής, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα έγγραφα.




Total
0
Shares
Previous Article

Συνελήφθη 34χρονος στα Τρίκαλα για κατοχή κάνναβης

Next Article

Συνελήφθη 48χρονη από αστυνομικούς του ΑΤ Μουζακίου με μασούρια δυναμίτιδας

Related Posts