Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εξαιρετική πορεία για τα γυναικεία αγωνιστικά τμήματα του Α.Σ. Καρδίτσας

Εξαιρετική πορεία για τα γυναικεία αγωνιστικά τμήματα του Α.Σ. Καρδίτσας

Εξαιρετική πορεία για τα γυναικεία αγωνιστικά τμήματα του Α.Σ. Καρδίτσας

Με δυναμική και με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ενασχόληση κοριτσιών με το μπάσκετ, συνεχίζουν τη λειτουργία τους τα γυναικεία τμήματα υποδομής του Α.Σ. Καρδίτσας.

Ως γνωστόν, από το καλοκαίρι, Α.Σ. Καρδίτσας και Απόλλων Καρδίτσας ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα συνεργασίας που αποσκοπεί στην άνοδο του γυναικείου μπάσκετ της περιοχής.

Η πρόοδος έρχεται μόνο μέσα από στοχευμένες συνέργειες και ειλικρινείς συνεργασίες κι αυτό φροντίζουν να το αποδείξουν έμπρακτα οι δύο σύλλογοι. Η λειτουργία προγράμματος με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και υπό την επίβλεψη ικανών προπονητών,  με παράλληλες δράσεις για την διαπαιδαγώγηση και τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των κοριτσιών, αποτελεί προτεραιότητα στην ακαδημία και ήδη τα πρώτα αποτελέσματα είναι περισσότερο από ενθαρρυντικά.

Εξαιρετική πορεία για τα γυναικεία αγωνιστικά τμήματα του Α.Σ. Καρδίτσας

Επικεφαλής των τμημάτων είναι ο καταξιωμένος προπονητής Κώστας Ναούμ, συνεπικουρούμενος από την επίσης καταρτισμένη και ανερχόμενη προπονήτρια, Δήμητρα Χαβαλέ.

Πέραν της γυναικείας ομάδας, η οποία παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ με 3 νίκες σε ισάριθμα ματς, το τμήμα Κορασίδων συνεχίζει ομοίως την εξαιρετική του πορεία με τρείς νίκες και τρεις ήττες στα πρώτα έξι ματς που έχει αγωνιστεί στο αντίστοιχο πρωτάθλημα.

Εξαιρετική πορεία για τα γυναικεία αγωνιστικά τμήματα του Α.Σ. Καρδίτσας

Η παροχή ποιοτικών εγκαταστάσεων προπόνησης και υγιεινής, η φιλοσοφία που διέπει την ακαδημία με αξιοποίηση και ενεργή συμμετοχή των νεαρότερων αθλητριών στη γυναικεία ομάδα και η διάθεση να δοθεί σε όλα τα κορίτσια η δυνατότητα να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, να συμμετέχουν σε αγώνες και προπονήσεις υψηλού επιπέδου, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη του γυναικείου μπάσκετ στην πόλη.

Το ολοκληρωμένο πλάνο και η συγκεκριμένη συνεργασία περιλαμβάνει τμήματα για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες κοριτσιών, θέτοντας τις βάσεις για μία προσπάθεια που προσβλέπει μακροπρόθεσμα στην καθιέρωση και ανάδειξη του αθλήματος στο γυναικείο φύλο.




Total
0
Shares
Previous Article
ΑΕ Μουζακίου - ΑΕ Λεονταρίου σήμερα Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Μουζακίου - Αναλυτικά το πρόγραμμα και η βαθμολογία της Α' ΕΠΣΚ - ΕΠΣ Καρδίτσας: Το πρόγραμμα αγώνων πρωταθλημάτων και κυπέλλου

ΑΕ Μουζακίου - ΑΕ Λεονταρίου σήμερα Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Μουζακίου - Αναλυτικά το πρόγραμμα και η βαθμολογία της Α' ΕΠΣΚ

Next Article
Α. Σκόνδρα: Σε καμία κρίση δεν λιγοψυχίσαμε - Ασ. Σκόνδρα: «Η διαφάνεια τονώνει το αίσθημα δικαίου» - Ευχές για τα Χριστούγεννα από την Βουλευτή ΝΔ Καρδίτσας Ασημίνα Σκόνδρα - Πάγια προεκλογική τακτική ΣΥΡΙΖΑ η σκανδαλολογία και η τοξικότητα - Ασημίνα Σκόνδρα: Ίσο δικαίωμα στην Υγεία κατοίκων περιφέρειας και αστικών κέντρων - Τοποθέτηση Ασ. Σκόνδρα στο Κοινοβούλιο για την Αναμόρφωση και τον Εκσυγχρονισμό του Σωφρονιστικού Κώδικα - Α. Σκόνδρα: Είμαστε η μόνη εγγύηση για το μέλλον της πατρίδας μας - Ασημίνα Σκόνδρα

Α. Σκόνδρα: Ο Προϋπολογισμός 2023 εγγυάται οικονομική άνοδο και ασφάλεια

Related Posts