Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Euro 2020, Ισπανία – Πολωνία: Ο Λεβαντόβσκι έγραψε το 1-1 με κεφαλιά

lewandowski poland1

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έφερε στα ίσα το ματς της Ισπανίας με την Πολωνία στο 54ο λεπτό, κάνοντας το 1-1 με εξαιρετική κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής.

Το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου βρήκε την Ισπανία να προηγείται 1-0 με το γκολ του Μοράτα από το 25ο λεπτό, ωστόσο οι Πολωνοί δεν πέταξαν λευκή πετσέτα και βρήκαν την απάντηση στο 54′.

Τότε που ο Γιόζβιακ έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, με τον Λεβαντόβσκι να νικάει τον Λαπόρτ στον αέρα στο ύψος της μικρής περιοχής με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Σιμόν, με το πρώτο γκολ του στο Euro 2020 και 67ο συνολικά στη διεθνή καριέρα του.

Με το τέρμα μάλιστα αυτό, ο “Λέβα” έγινε ο πρώτος Πολωνός που βρίσκει δίχτυα σε τρεις σερί τελικές φάσεις Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος έχοντας σκοράρει με τη φανέλα με το εθνόσημο τόσο στο Euro του 2012 όσο και σε αυτό του 2016.

sport24.gr




Total
0
Shares
Previous Article
scotland england111

Euro 2020, Αγγλία - Σκωτία: 0-0

Next Article
germany1111

Euro 2020, Πορτογαλία - Γερμανία 2-4

Related Posts

dei podilatikos giros ellados 2024
Διαβάστε περισσότερα

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η ΔΕΗ μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης του εθνικού ποδηλατικού Γύρου που αναβαθμίζεται διαρκώς

Θεσσαλονίκη – Αθήνα και Καρδίτσα οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι της ΔΕΗ για ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ηλεκτρονική υποβοήθηση, με κληρώσεις και δώρο ένα e-bike