Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εθνική Ελλάδας: Φαν Σιπ: “Κρας τεστ για την Ελλάδα το φιλικό με το Βέλγιο”

fanship1

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν Σιπ, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (3/6) με το Βέλγιο στάθηκε στη δυναμική του Βελγίου και την πρόοδο που θέλει να δει.

Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (3/6) της Εθνικής Ελλάδας με το Βέλγιο στις Βρυξέλλες (21:45, COSMOTE TV) παραχώρησε στη διάρκεια της Τετάρτης (2/6) ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν Σιπ, αλλά και ο διεθνής επιθετικός Βαγγέλης Παυλίδης.

Ο Ολλανδός προπονητής στις δηλώσεις του στάθηκε στη δυναμική του Βελγίου, χαρακτήρισε το φιλικό έως ένα πολύ καλό κρας τεστ ενόψει της προετοιμασίας της για τα ματς του Σεπτεμβρίου ενώ ρωτήθηκε για την απουσία της Εθνικής Ελλάδας από το EURO και για το αν έχει στο μυαλό του τη χρησιμοποίηση Γιαννούλη-Τσιμίκα μαζί στο αριστερό άκρο.

Σε τι κατάσταση είναι η ομάδα μετά από δύο μέρες προετοιμασίας;

“Ήταν μια μεγάλη σεζόν για όλους τους παίκτες αλλά κάποιοι είχαν κάποιες μέρες ξεκούρασης μετά το τέλος της και κάποιοι όχι. Έχουμε κάνει ήδη δύο προπονήσεις, μία στην Αθήνα και μία εδώ στις Βρυξέλλες. Η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο, χαίρονται τα παιδιά που είναι εδώ. Έχουν κίνητρο ώστε να δώσουν δύο καλά παιχνίδια αρχικά κόντρα στο Βέλγιο και μετά κόντρα στη Νορβηγία”.

Ποιο είναι το πλάνο σας κόντρα στο Βέλγιο;

“Σίγουρα σεβόμαστε την ομάδα του Βελγίου που βρίσκεται εδώ και καιρό στο Νο1 της Παγκόσμιας Κατάταξης και με παίκτες υψηλού επιπέδου αλλά κοιτάμε τη δική μας ομάδα. Είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι για να μεγαλώσουμε, να δείξουμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε, να δείξουμε σημάδια προόδου. Κάποιοι παίκτες επίσης να δείξουν τι μπορούν να πετύχουν, είτε ατομικά, είτε ως σύνολό κόντρα σε ομάδες τέτοιου επιπέδου”.

sport24.gr




Total
0
Shares
Previous Article
ivan jovanovic1

Στην Αθήνα ο Γιοβάνοβιτς, ανακοινώνεται από τον Παναθηναϊκό

Next Article
messi real1

Τέμπας: "Η UEFA μπορεί να αποφασίσει τον αποκλεισμό των Γιουβέντους, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα από το Champions League"

Related Posts

sport agrafa dermatas
Διαβάστε περισσότερα

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι Δύσκολο το πρωινό της Κυριακής για τον Κρυάκουρα. Ο βαρύς  καιρός με τα…