Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επιστολή– αίτημα για την άρση του lockdown από τον Πρόεδρο Κοινότητας Μουζακίου και τον Πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου

mouzaki bw

Επιστολή– αίτημα για την άρση του lockdown από τον Πρόεδρο Κοινότητας Μουζακίου και τον Πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου

Αξιότιμε κ Υφυπουργέ Χαρδιαλιά Νίκο, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε με ποια επιστημονική μελέτη και με τι υγειονομικά κριτήρια συνεχίζεται το μίνι lockdown στο νομό Καρδίτσας. Τη τελευταία εβδομάδα τα κρούσματα στο νομό μας έχουν σχεδόν μηδενιστεί. Θυμίζουμε ότι τα αυξημένα περιοριστικά μέτρα στο νομό μας ισχύουν από τις 22-8-2020.

Στα διπλανά Τρίκαλα με αρκετά κρούσματα στο ίδιο χρονικό διάστημα, τα μαγαζιά λειτουργούν κανονικά. Θα θέλαμε μια επιστημονικά τεκμηριωμένη απάντηση, για αυτή τη διαφορετική υγειονομική αντιμετώπιση των δύο γειτονικών νομών.

Το θέμα μας είναι όπως διασφαλίζετε την υγεία και την οικονομική ευμάρεια των γειτόνων μας στα Τρίκαλα, με τον ίδιο τρόπο και τα ίδια κριτήρια να το κάνετε και για τους πολίτες του νομού Καρδίτσας. Μετά από σχεδόν ένα μήνα με μίνι lockdown στο νομό ευελπιστούμε ότι θα εισακουστεί το αίτημα μας.

Με τιμή

Αχιλλέας Καταραχιάς πρόεδρος Κοινότητας Μουζακίου Καρδίτσας

Ηλίας Σερίφης πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article
stergiou1

Εγκρίθηκε από το ΚΑΣ η μελέτη για την Ι.Μ. Σπηλιάς Αργιθέας

Next Article
agiasmos sxoleia Mouzaki

Αγιασμός στα σχολεία του Μουζακίου (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Related Posts