Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επίσκεψη του Συνδυασμού ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ στο εργοστάσιο νερού ΘΕΟΝΗ

theoni nea elpida 1

 

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στη Βατσουνιά, του Δήμου Μουζακίου.

Η μονάδα εγκαινιάστηκε το 2013, με αυτοχρηματοδοτούμενη επένδυση 5 εκατ. ευρώ. Νέες επενδύσεις έχουν δρομολογηθεί για την επέκταση της παραγωγικής δυνατότητας της εταιρείας προκειμένου να ανταποκριθεί στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση.

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μουζακίου, κ. Αθανάσιος Καρύδας, με μέλη του συνδυασμού ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ, του οποίου είναι επικεφαλής.

Συνομίλησε με τον κ. Βασίλη Τσέλιο, ιδιοκτήτη της επιχείρησης τον οποίο συνεχάρη θερμά, για την επένδυση που πραγματοποίησε στον Δήμο μας, όπως επίσης και για την ανάπτυξη της επιχείρησης με την καινοτόμα γραμμή παραγωγής που διαθέτει. Σημειώνεται επιπρόσθετα, ότι θα αναπτυχθεί και δεύτερη γραμμή παραγωγής, συμβάλλοντας στον πολλαπλασιασμό των θέσεων εργασίας που προσφέρει η επιχείρηση στην περιοχή μας.

Ο κ. Αθανάσιος Καρύδας και η ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ δηλώνουν ότι στηρίζουν έμπρακτα την ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα στο Δήμο Μουζακίου, δίνοντας έμφαση στην δημιουργία καινοτόμων επιχειρήσεων και νέων θέσεων εργασίας, με σκοπό την καταπολέμηση της ανεργίας των δημοτών μας.

Γραφείο Τύπου ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ

theoni nea elpida 5

theoni nea elpida 2

theoni nea elpida 3

theoni nea elpida 4

theoni nea elpida 6

theoni nea elpida 7

 




Total
0
Shares
Previous Article
mouseio fanariou

Ευχαριστήρια επιστολή του κ. Φλωρίδη προς τον υποψήφιο Δήμαρχο Μουζακίου κ. Αθανάσιο Καρύδα

Next Article
ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ

Δωρεά της ΝΕΑΣ ΕΛΠΙΔΑΣ στο ΑΤ Μουζακίου και στην ΠΥ Μουζακίου

Related Posts

lina mendoni 1
Διαβάστε περισσότερα

Στα Καραϊσκάκεια 2024 η Υπουργός Πολιτισμού κ.Λίνα Μενδώνη! Δείτε αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Στα Καραϊσκάκεια 2024 η Υπουργός Πολιτισμού κ.Λίνα Μενδώνη! Δείτε αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα Στο Μαυρομμάτι θα παρευρεθεί τη…