Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημοσίας Τάξης στο Δήμο Καρδίτσας

<

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Δημ. Αναγνωστάκης επισκέφθηκε την Τρίτη 31/5 το Δήμο Καρδίτσας, όπου είχε συνάντηση με το Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Φωτ. Αλεξάκο.

Τον κ. Αναγνωστάκη συνόδευαν οι βουλευτές κ.κ. Παν. Βράντζα, Σπ. Λάππας και Χρ. Κατσιαβριά-Σιωροπούλου, καθώς και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Θεσσαλίας Υποστράτηγος κ. Κοτσάφτης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Καρδίτσας κ. Καραπιπέρης.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Σωτ. Αντωνίου, Σωτ. Μπακαλάκου και Κων. Ψημμένος.

Όπως ενημέρωσε τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του ο κ. Αναγνώστου η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σε συνεννόηση με την φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ και λαμβάνοντας υπόψη σχετικές υπηρεσιακές εισηγήσεις, αλλά και τις προτάσεις των τοπικών φορέων, αποφάσισε να προχωρήσει στην μετεγκατάσταση της Αστυνομικής Δ/νσης Καρδίτσας στις εγκαταστάσεις της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων που βρίσκεται σε αναστολή λειτουργίας.

Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη σχετική μελέτη, για την αξιοποίηση μέρους των εγκαταστάσεων της Σχολής για το σκοπό αυτό, ώστε να σε περίπτωση επαναλειτουργίας της Σχολής αυτό να μπορεί να γίνει απρόσκοπτα.

Ο κ. Αλεξάκος ευχαρίστησε τον κ. Αναγνώστου για την επίσκεψη και τόνισε οτι ο ίδιος δεν είναι αντίθετος στην μεταστέγαση της Αστυνομικής Δ/νσης  με την προυπόθεση οτι δεν θα αλλοιωθεί ο εκπαιδευτικός χαρακτήρας του κτηρίου, ώστε να μπορεί να  επαναλειτουργήσει, -αίτημα που έθεσε εκ νέου με την ευκαιρία ο Δήμαρχος – και παράλληλα να δρομολογηθεί η χρήση των εγκαταστάσεων αυτών για τη λειτουργία  Κέντρου μετεκπαίδευσης στελεχών της ΕΛ.ΑΣ.


Total
0
Shares
Previous Article

Τα Τρίκαλα τιμούν τον Γ. Μουζάκη με μια συναυλία της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού

Next Article

Συνελήφθη 55χρονος κατηγορούμενος για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης


Total
0
Share