Επίσκεψη του Χρήστου Τριαντόπουλου στην Ανατολική Αργιθέα και δέσμευση για νέα χρηματοδότηση ύψους 500.000 ευρώ

triantopoulos stergiou argithea 1

Επίσκεψη του Χρήστου Τριαντόπουλου στην Ανατολική Αργιθέα και δέσμευση για νέα χρηματοδότηση ύψους 500.000 ευρώ

Επίσημη επίσκεψη στην Ανατολική Αργιθέα πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής κ. Χρήστος Τριαντόπουλος την Τετάρτη 5 Μαΐου 2021.

Ειδικότερα, επισκέφθηκε τα χωριά τα οποία υπέστησαν τις μεγαλύτερες καταστροφές από τον “Ιανό” στην Δημοτική Ενότητα Ανατολικής Αργιθέας και ενημερώθηκε πλήρως από τον Δήμαρχο Ανδρέα Στεργίου για την πορεία των εργολαβιών που έχουν έως τώρα δημοπρατηθεί.

Επίσης, ο κ. Τριαντόπουλος διαβεβαίωσε πως εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθεί η έγκριση νέας χρηματοδότησης ύψους 500.000 ευρώ με πόρους που θα προέρχονται από το ΥΠ.ΕΣ. και από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ύστερα από τα σχετικά αιτήματα που κατατέθηκαν από τον Δήμο Αργιθέας πριν από λίγο χρονικό διάστημα.

Παρόντες κατά την επίσκεψη ήταν επίσης η Αντιδήμαρχος Όλγα Κορλού, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Γραμμένος, ο Πρόεδρος Πετρίλου Σωτήρης Κίσσας, ο Πρόεδρος Βλασίου Χρήστος Γιαννακάκης και ο Πρόεδρος Λεοντίτου Λάμπρος Καραμπίνης.

Να σημειωθεί πως πρόκειται για την δεύτερη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα στην ορεινή περιοχή μετά τον “Ιανό”.

triantopoulos stergiou argithea 4

triantopoulos stergiou argithea 2

triantopoulos stergiou argithea 3
Total
28
Shares
Previous Article
hamilton1

Formula 1 GP Πορτογαλίας: Επιβλητικός Χάμιλτον στο Πορτιμάο

Next Article
know your customer laptop

«Συστηθείτε – KYC (Know Your Customer)»: οι πολίτες επικαιροποιούν τα στοιχεία τους στις τράπεζες ηλεκτρονικά, γρήγορα και με ασφάλεια


Total
28
Share