Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επιμελητήριο Καρδίτσας: Συνάντηση εργασίας με τον Αστυνομικό Διευθυντή Καρδίτσας

Πραγματοποιήθηκε στις 21/10/2015 συνάντηση εργασίας του Προέδρου κου Ηλία Αντωνίου, του Προέδρου της Ένωσης Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Ν. Καρδίτσας κ. Χρήστου Παππά, του Προέδρου της Ομοσπονδίας Εμποροβιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Καρδίτσας κ. Κώστα Τσιγαρίδα και του μέλους του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου και Προέδρου του Συλλόγου Ελευθέρων Επαγγελματιών Λογιστών Φοροτεχνικών Οικονομολόγων Ν. Καρδίτσας κ. Γιώργου Παπαδημητρίου με τον Αστυνομικό Διευθυντή Καρδίτσας κο Βασίλειο Καραπιπέρη.

Στα πλαίσια της συνάντησης, που έγινε σε καλό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στα ζητήματα τήρησης του ωραρίου των καταστημάτων εστίασης αναψυχής ως και τα επιμέρους προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις αυτές.

Ο κ. Παππάς υποστήριξε ότι η Ένωση ενδιαφέρεται για την εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων και καταδίκασε τις υπερβολές απ’ όπου κι αν προέρχονται, ενώ ο Αστυνομικός Διευθυντής Καρδίτσας από την πλευρά του, διαβεβαίωσε ότι θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την αντιμετώπιση με τον καλύτερο τρόπο των προβλημάτων που αναφύονται, εφαρμόζοντας σε κάθε περίπτωση την ισχύουσα νομοθεσία.




Total
0
Shares
Previous Article

Η Λέσχη Φωτογραφίας & Κινηματογράφου Καρδίτσας (ΛΕΦΚΚ) ξεκινά νέο κύκλο μαθημάτων

Next Article

ΙΕΚ Καρδίτσας: Πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτικών

Related Posts

aek karditsa basket
Διαβάστε περισσότερα

Basket A1: Νίκη γοήτρου για την Καρδίτσα

Basket A1: Νίκη γοήτρου για την Καρδίτσα Με τον καλύτερο τρόπο και εξασφαλισμένη την παραμονή της στη μεγάλη…