Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενωμένοι Θεσσαλοί: Ο Κουρέτας, το διαλειμματικό γεύμα και οι απευθείας αναθέσεις

Ελ. Τζανακούλη: Να συνταχτούμε με αυτούς που ασπάζονται τις προτάσεις μας - ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ – Η νέα παράταξη που θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Ενωμένοι Θεσσαλοί: Ο Κουρέτας, το διαλειμματικό γεύμα και οι απευθείας αναθέσεις

Παρακολουθώντας σήμερα τον απολογισμό των πεπραγμένων του  νεοεκλεγμένου Περιφερειάρχη κ. Δημητρίου Κουρέτα για τις πρώτες εκατό μέρες από τη μέρα ανάληψης των καθηκόντων του έχουμε να επισημάνουμε τα εξής:

Καταρχάς μας προκαλεί αλγεινή εντύπωση πως η χτεσινή παρουσίαση έλαβε για άγνωστο λόγο τη μορφή επιχειρηματικού γεύματος σε γνωστό εστιατόριο της πόλης το οποίο πληρώθηκε από χρήματα του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα δόθηκαν 1500 ευρώ + ΦΠΑ με απευθείας ανάθεση στη συγκεκριμένη επιχείρηση για τις ανάγκες σίτισης δημοσιογράφων καθώς και στελεχών της παράταξης του κ. Κουρέτα.

Δεν έγινε πραγματικά από κανένα μας αντιληπτό για ποιο λόγο η συγκεκριμένη παρουσίαση έλαβε χώρα σε ένα εστιατόριο και όχι σε κάποιο αμφιθέατρο της Περιφέρειας Θεσσαλίας καθώς και γιατί δεν προσκλήθηκαν οι άλλες παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου ώστε να ενημερωθούν εκτενώς.

Το συγκεκριμένο γεγονός δυστυχώς όμως έρχεται να επιβεβαιώσει και τη συνέχιση μιας σειράς αλόγιστων απευθείας αναθέσεων δεκάδων χιλιάδων ευρώ σε γνωστούς-αγνώστους, για συμβουλευτικές διαφημιστικές και πολιτιστικές υπηρεσίες η αναγκαιότητα των οποίων εκ πρώτης όψης δεν μπορεί και τόσο εύκολα να δικαιολογηθεί.

Τώρα αν ο κ. Κουρέτας θεωρεί συνετό να μοιράζει 30άρια και 20άρια σε εταιρίες διαφημιστικών συμβούλων, καλλιτεχνών μέχρι και για  τη διενέργεια γκάλοπ για τα ΜΜΕ της Θεσσαλίας, με πολλά από αυτά τα χρήματα να κατευθύνονται σε ανθρώπους και εταιρίες εκτός Θεσσαλίας εμείς τι άλλο να πούμε ακριβώς, ας τον κρίνει ο κόσμος.

Ούτε βέβαια θέλουμε να πιστέψουμε ότι αυτά αποτελούν κάποια μορφή εξόφλησης προεκλογικών γραμματίων.

Όμως κάποιες απαντήσεις καλό είναι να δοθούν για τα πρόσωπα και τις εταιρίες που λαμβάνουν αυτά τα υπέρογκα ποσά.

Να σημειωθεί τέλος πως ο μεγαλύτερος υπέρμαχος της διαλειμματικής νηστείας για την οποία έχει συγγράψει και βιβλίο και την υπερασπίζεται διακαώς σε μέσα πανελλήνιας εμβέλειας και όχι μόνο, χτες επέλεξε να παράσχει ένα λουκούλλειο στους συνδαιτημόνες του.

Λογικό θα πει κάποιος, με τα λόγια δεν χορταίνει εύκολα κανείς

«Ενωμένοι Θεσσαλοί»

Ελευθερία Τζανακούλη Επικεφαλής παράταξης – Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας

Νίκος Χαυτούρας Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Μαγνησίας




Total
0
Shares
Previous Article
Ανακοίνωση της Δ.Ε.Υ.Α. Μουζακίου για την υδροδότηση της Δρακότρυπας - συν. Τριγώνας - Πουλαίϊκα - Κεραμαριό

Απάντηση του Δήμου Μουζακίου στην παράταξη «Δυναμική Συνεργασία»

Next Article
orkomosia karampina

Δήμος Λαρισαίων: Ορκωμοσία Δημοτικής Συμβούλου, κ.Ιωάννας Καραβάνα

Related Posts