Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία (Τετάρτη 05.01.2022) 

elliniki astynomia

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ (05.01.2022) 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (04-01-2022) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, -1- ημεδαπός, διότι αφαίρεσε από την κατοχή ηλικιωμένης ημεδαπής μία τσάντα που περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο. Το αφαιρεθέν αντικείμενο βρέθηκε στην κατοχή του δράστη, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο του.

Σύλληψη ημεδαπού δυνάμει εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη, χθες (04-01-2022) το απόγευμα στην Ελασσόνα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, -1- ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Αθηνών για το αδίκημα της βαριάς σωματικής βλάβης.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπής και άγνωστου, μέχρι στιγμής, ατόμου για απάτη

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής και άγνωστου, μέχρι στιγμής, άνδρα, για απάτη, η οποία διαπράχθηκε την 11-06-2021 σε βάρος ημεδαπού.

Ειδικότερα, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του παθόντος με άγνωστο άνδρα, προσποιούμενο τον πωλητή μεταχειρισμένης τροχοβίλας, μέσω αγγελίας η οποία είχε αναρτηθεί σε ιστοσελίδα, ο παθών πείστηκε και κατέθεσε το χρηματικό ποσό των -1.850- ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό της ημεδαπής δράστιδας. Έκτοτε, δεν είχε άλλη επικοινωνία.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (04-01-2022) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, -1- ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε -1- νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ




Total
0
Shares
Previous Article
theofaneia stavros

Δήμος Λαρισαίων: Το πρόγραμμα εορτασμού των Θεοφανείων στην Λάρισα

Next Article
Η Λάρισα στον Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας - Ο θεσμός αναβιώνει φέτος μετά από 10 και πλέον χρόνια

Η Λάρισα στον Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας - Ο θεσμός αναβιώνει φέτος μετά από 10 και πλέον χρόνια

Related Posts

xorodia koimisis theotokou mouzakiou
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 Η εκδήλωση…
dei podilatikos giros ellados 2024
Διαβάστε περισσότερα

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η ΔΕΗ μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης του εθνικού ποδηλατικού Γύρου που αναβαθμίζεται διαρκώς

Θεσσαλονίκη – Αθήνα και Καρδίτσα οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι της ΔΕΗ για ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ηλεκτρονική υποβοήθηση, με κληρώσεις και δώρο ένα e-bike