Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία (Πέμπτη 06.01.2022)

Σύλληψη ημεδαπού για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας στη Λάρισα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ (06.01.2022) 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη φυγόποινων

Συνελήφθησαν, χθες (05-01-2022) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, δύο ημεδαποί άνδρες, διότι:

· σε βάρος του πρώτου εκκρεμεί απόφαση του  Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, με ποινή φυλάκισης -21- μηνών και χρηματική ποινή -600- ευρώ, για κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων.

· σε βάρος του δεύτερου εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης -6- μηνών για κλοπή.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή – αναζητούνται ακόμη τέσσερις συνεργοί του

Συνελήφθη, χθες (05-01-2022) το μεσημέρι στα Φάρσαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, ένας ημεδαπός άνδρας, για κλοπή. Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο δράστης μαζί με ακόμη τέσσερις άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς του, διέρρηξαν κτίριο τοπικού οργανισμού των Φαρσάλων και αφαίρεσαν από αποθήκη -500- κιλά καλωδίου και -200- μπρούτζινα εξαρτήματα (κουζινέτα) που χρησιμοποιούνται σε γεωτρήσεις. Στη συνέχεια, φόρτωσαν τα κλοπιμαία σε Ι.Χ. φορτηγό, ιδιοκτησίας συγγενικού προσώπου του συλληφθέντος. Μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων βρέθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο. Επιπλέον, κατασχέθηκε το προαναφερόμενο όχημα ως μέσο τέλεσης της κλοπής.

Εξιχνίαση κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού άνδρα και άγνωστης, μέχρι στιγμής, συνεργού του

Από το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου εξιχνιάστηκε -1- περίπτωση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος -1- ημεδαπού άνδρα και άγνωστης, μέχρι στιγμής, συνεργού του, για το αδίκημα της κλοπής. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, το πρωί της 02-12-2021 σε περιοχή του Δήμου Τυρνάβου, ο δράστης, προσποιούμενος τον υπάλληλο της Δ.Ε.Η., εισήλθε σε οικία ημεδαπής και την έπεισε να τοποθετήσει χρήματα και τιμαλφή μέσα σε μαξιλαροθήκη και να τα βγάλει έξω από την οικία προκειμένου να προστατευτούν από πιθανή πυρκαγιά. Στη συνέχεια, αφαίρεσε το περιεχόμενο της μαξιλαροθήκης και συγκεκριμένα διάφορα χρυσαφικά και το χρηματικό ποσό των -1.500- ευρώ, ενώ διέφυγε επιβιβαζόμενος σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο όπου τον ανέμενε η συνεργός του.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (06-01-2022) σε περιοχή του Δήμου Πύλης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλης, -1- ημεδαπός άνδρας, διότι χθες (05-01-2022) το βράδυ στα Τρίκαλα, αφαίρεσε -1- Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ημεδαπού. Το αφαιρεθέν όχημα βρέθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε και -1- τσάντα ώμου που βρέθηκε στην κατοχή του δράστη και περιείχε  -2- μαχαίρια, -2- λάμες, -2- κινητά τηλέφωνα, -3- κλειδιά αυτοκινήτου και -1- μπρελόκ με διάφορα κλειδιά.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (05-01-2022) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, -1- ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας για το αδίκημα της διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών, με ποινή φυλάκισης -12- μηνών.




Total
0
Shares
Previous Article
Theofania

Τα Θεοφάνια: Η μεγάλη ετήσια χριστιανική εορτή της Βάπτισης του Ιησού Χριστού στον Ιορδάνη ποταμό

Next Article
Συνεδριάζουν η Οικονομική Επιτροπή και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αργιθέας

Νέα χρηματοδότηση ύψους 130.000,00 ευρώ για την Καλή Κώμη του Δήμου Αργιθέας από το Υπουργείο Εσωτερικών

Related Posts

xorodia koimisis theotokou mouzakiou
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 Η εκδήλωση…
dei podilatikos giros ellados 2024
Διαβάστε περισσότερα

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η ΔΕΗ μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης του εθνικού ποδηλατικού Γύρου που αναβαθμίζεται διαρκώς

Θεσσαλονίκη – Αθήνα και Καρδίτσα οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι της ΔΕΗ για ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ηλεκτρονική υποβοήθηση, με κληρώσεις και δώρο ένα e-bike