Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων – Σάββατο 06/08/2022

elliniki astynomia mixani logo

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων – Σάββατο 06/08/2022

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ (06.08.2022) 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για δύο απόπειρες κλοπής Συνελήφθη, χθες (05-08-2022) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι, όπως προέκυψε, την 03/04-08-2022 στη Λάρισα, αποπειράθηκε να διαρρήξει δύο οικίες, με σκοπό να αφαιρέσει αντικείμενα.
Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (05-08-2022) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Τεμπών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τεμπών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με ποινή φυλάκισης -5- ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή Συνελήφθη χθες (05-08-2022) το μεσημέρι στην Ελασσόνα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι, όπως προέκυψε, λίγο νωρίτερα αφαίρεσε -15- χάλκινα καντήλια από μνήματα κοιμητηρίου της περιοχής.

Επιπλέον, σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν ακόμη και κατασχέθηκαν -13- χάλκινα καντήλια και -13- ποτήρια – κυτία που τοποθετούνται εντός αυτών, τα οποία όπως εξακριβώθηκε, ο δράστης είχε αφαιρέσει από το ίδιο κοιμητήριο σε προγενέστερο χρόνο.

Όλα τα προαναφερόμενα καντήλια κατασχέθηκαν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή Συνελήφθη, χθες (05-08-2022) το μεσημέρι στη Σκιάθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου, μία ημεδαπή, διότι, όπως προέκυψε, εντόπισε σε στάση λεωφορείου και αφαίρεσε σακίδιο αλλοδαπού, το οποίο περιείχε ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών, το χρηματικό ποσό των -600- ευρώ, καθώς και διάφορα άλλα προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και το χρηματικό ποσό κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη νόμιμη δικαιούχο.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών Συνελήφθη, χθες (05-08-2022) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι κατά τον έλεγχο, κατελήφθη να κατέχει -50- ναρκωτικά δισκία, στερούμενος της απαραίτητης ιατρικής συνταγής.

Επιπλέον, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε  στην οικία του, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, βρέθηκαν ακόμη -105- ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, τα οποία κατασχέθηκαν.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών Συνελήφθη, χθες (05-08-2022) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης, βάρους -0,96- γραμμαρίων.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
—————————- —————————————————————–
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
—————————– —————————————————————-

 




Total
0
Shares
Previous Article
Rapid tests: Το πρόγραμμα ελέγχων στη Θεσσαλία αύριο Παρασκευή 1 Ιουλίου

Αποτελέσματα rapid tests στη Θεσσαλία: Παρασκευή 5/8

Next Article
Ελεγκτικό Συνέδριο: Τελικά υπάρχουν σοβαρά θεσμικά αντίβαρα!!! - Όταν η ΤΑ μεταλλάσσεται σε ...κομματικό βραχίονα και σε διοίκηση εκ των άνω: η Αποκέντρωση τετέλεσται! - Δημήτρης Παπακώστας

Δημήτρης Παπακώστας: Ο Υπουργός Κ. Τσιάρας στην Ι. Μ. Μεταμόρφωσης Σωτήρος Βραγκιανών

Related Posts