ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ (25.08.2022)

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τριών ημεδαπών ανδρών για το αδίκημα της απάτης με υπολογιστή - Ακόμη μία περίπτωση απάτης με τραπεζικές κάρτες

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ (25.08.2022)

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (24-08-2022) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, προχθές (23-08-2022) το βράδυ, ο δράστης μετέβη σε μίνι μάρκετ της πόλης και αφού τοποθέτησε προϊόντα του καταστήματος σε σακούλα, προσέγγισε το ταμείο με σκοπό να καταβάλει το αντίτιμο. Η τραπεζική του κάρτα δεν γινόταν δεκτή και ακολούθως, ο ίδιος τράπηκε σε φυγή.

Ο δράστης ταυτοποιήθηκε και εντοπίσθηκε από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας

Συνελήφθη, χθες (24-08-2022) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Αγιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς, ένας ημεδαπός, διότι, όπως προέκυψε, προχθές (23-08-2022) το πρωί στην ίδια περιοχή, αφαίρεσε από ανασφάλιστο Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, ένα κινητό τηλέφωνο ημεδαπού.

Ο δράστης εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς και ακινητοποιήθηκε, ενώ υπέδειξε το σημείο που είχε απορρίψει το κινητό τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε, έχοντας υποστεί φθορές και ακολούθως, αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη τριών αλλοδαπών για-κατά περίπτωση – πλαστογραφία, πλαστογραφία πιστοποιητικών και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθησαν, χθες (24-08-2022) το πρωί στο Διεθνή Αερολιμένα της Σκιάθου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου, -3- αλλοδαποί, -2- άνδρες και -1- γυναίκα, κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, για πλαστογραφία, πλαστογραφία πιστοποιητικών και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, οι δράστες επιχείρησαν να ταξιδέψουν με προορισμό τη Βιέννη, επιδεικνύοντας, κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, ο ένας άνδρας απολεσθέν/ κλεμμένο διαβατήριο αλλοδαπών Αρχών, ο δεύτερος διαβατήριο αλλοδαπών Αρχών με στοιχεία ταυτότητας άλλου ατόμου και η γυναίκα πλαστό δελτίο ταυτότητας αλλοδαπών Αρχών.

Τα ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (24-08-2022) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αλουμινόχαρτο με κάνναβη, βάρους -2,23- γραμμαρίων.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Συνελήφθη, σήμερα (25-08-2022) τις μεταμεσονύχτιες ώρες στον Αλμυρό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, ένας ημεδαπός, διότι κατελήφθη να λειτουργεί, ως ιδιοκτήτης, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και να έχει θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, συνδεμένο με ενισχυτή και ηχεία που βρίσκονταν εξωτερικά του καταστήματος, αναπαράγοντας μέσω αυτών μουσική και διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περιοίκων, ενώ στερούνταν άδειας μουσικών οργάνων από την αρμόδια Αρχή.
Total
0
Shares