Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

από 08.00 ώρα της 17.05.2017 έως 08.00 ώρα της 18.05.2017 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών Συνελήφθησαν χθες (17-05-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 36 και 53 ετών, διότι ο πρώτος κατελήφθη να κατέχει μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, τα οποία όπως εξακριβώθηκε, είχε προμηθευτεί από το δεύτερο, έναντι μικρού χρηματικού ποσού. Επιπλέον, στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητα κάνναβης.
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή Συνελήφθη χθες (17-05-2017) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι εισήλθε σε γραφείο φροντιστηρίου και αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο 26χρονης ημεδαπής. Το κινητό τηλέφωνο βρέθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο.
Σύλληψη τριών ημεδαπών για κατοχή μικροποσοτήτων ηρωίνης και ναρκωτικών δισκίων  Συνελήφθησαν χθες (17-05-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, τρεις ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 35χρονος, μια 35χρονη και ένας 34χρονος, διότι βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, καθώς και μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθη χθες (17-05-2017) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 28χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης και μία χάρτινη συσκευασία με δισκίο, αγνώστου χημικής συνθέσεως.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή αυτοσχέδιων τσιγάρων Συνελήφθη χθες (17-05-2017) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει δύο αυτοσχέδια τσιγάρα με μείγμα καπνού και κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

———————— ———————————————————————

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

———————— ———————————————————————
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πύλης

Επόμενο άρθρο

Ένα Τρικαλινό αυτοκίνητο στην Ιαπωνία