Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της αστυνομίας στη Θεσσαλία

 από 08.00 ώρα της 05.01.2017 έως 11.00 ώρα της 06.01.2017 

 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (05-01-2017) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών, για κλοπή.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (05-01-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 54χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Σύλληψη ημεδαπού δυνάμει βουλεύματος και καταδικαστικής απόφασης Συνελήφθη, χθες (05-01-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούν σε βάρος του Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Λάρισας για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί λαθρεμπορίας, καθώς και απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας  για κλοπή, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή Συνελήφθη χθες (05-01-2017) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μία 18χρονη ημεδαπή, διότι, όπως προέκυψε μεσημβρινές ώρες της ιδίας ημέρας, εισήλθε σε δύο εμπορικά καταστήματα της πόλης και αφαίρεσε συνολικά τρία είδη ένδυσης. Στην κατοχή της βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
——————- ———————————————————————-
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη χθες (05-01-2016) το βράδυ στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας  33χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους, για ψευδή ανωμοτί κατάθεση.




Total
0
Shares
Previous Article

Μύλος των Ξωτικών: Τελετή λήξης το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017 στις 19:00

Next Article

10 συλλήψεις της αστυνομίας μετά από στοχευμένους ελέγχους της, στη Θεσσαλία

Related Posts

xorodia koimisis theotokou mouzakiou
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 Η εκδήλωση…
dei podilatikos giros ellados 2024
Διαβάστε περισσότερα

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η ΔΕΗ μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης του εθνικού ποδηλατικού Γύρου που αναβαθμίζεται διαρκώς

Θεσσαλονίκη – Αθήνα και Καρδίτσα οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι της ΔΕΗ για ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ηλεκτρονική υποβοήθηση, με κληρώσεις και δώρο ένα e-bike