Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

από 11.00 ώρα της 26.03.2016 έως 11.00 ώρα της 27.03.2016 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης Συνελήφθησαν, χθες (26-03-2016) το βράδυ στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, δύο ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 22χρονος και μία 32χρονη, διότι κατελήφθησαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και να κατέχουν από κοινού μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

——————– —————————————————————–

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθη, χθες (26-03-2016) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Τρικάλων, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.
Απόπειρα ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών που αποπειράθηκαν να ληστέψουν ηλικιωμένη. Ειδικότερα, χθες (26-03-2016) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, οι τρεις δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισήλθαν από ανασφάλιστη είσοδο σε οικία 74χρονης ημεδαπής και χρησιμοποιώντας σωματική βία επί της αναφερομένης που διέμενε μόνη, ερεύνησαν τους χώρους της οικίας, χωρίς όμως να βρουν και να αφαιρέσουν κάτι. Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Τρικάλων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

——————– ————————————————————-




Total
0
Shares
Previous Article

Αργιθέα: 25 Μαρτίου τιμούμε την ιστορία, θυμίζοντάς την 

Next Article

Πανελλήνια αναγνώριση για τον Καθηγητή του Γυμνασίου Μουζακίου κ.Κώστα Βαγενά

Related Posts

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου 2024
Διαβάστε περισσότερα

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς Κατά…
junior tennis Larisa
Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη τύπου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις  juniors  στη Λάρισα  – 23 Απριλίου  έως 2 Μαΐου 2024

Συνέντευξη τύπου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις  juniors  στη Λάρισα  – 23 Απριλίου  έως 2…