Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

astynomia koronoios slide

από 08.00 της 04.05.2020 έως 08.00 της 05.05.2020 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ατόμου για κλοπή Συνελήφθη, χθες (04-05-2020) το πρωί στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένα άτομο, διότι κατελήφθη να αφαιρεί ηλεκτρική ενέργεια από το δίκτυο της Δ.Ε.Η., μέσω αυτοσχέδιας σύνδεσης καλωδίων και να τη διοχετεύει  παράνομα στην οικία του.
Σύλληψη ατόμου για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων Συνελήφθη, χθες (04-05-2020) το πρωί στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένα άτομο, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα καλλιεργούμενο σε γλάστρα δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους (12) εκατοστών, μία ξιφολόγχη, δύο μαχαίρια, δύο γεμιστήρες πολεμικού τυφεκίου και έξι φυσίγγια.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη τριών ατόμων για κλοπή Συνελήφθησαν χθες (04-05-2020) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, τρία άτομα διότι, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, διέρρηξαν οικία και αφαίρεσαν μία τηλεόραση και δύο δοχεία που περιείχαν βενζίνη και λάδι αντίστοιχα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη δύο ατόμων για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος Συνελήφθησαν χθες (04-05-2020) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, δύο άτομα, διότι κατά τον έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο χρυσά κοσμήματα, για τα οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είχε δηλωθεί κλοπή την (24-12-2019) στο Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας. Τα αφαιρεθέντα κοσμήματα αποδόθηκαν στη νόμιμη δικαιούχο.
Σύλληψη ατόμου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών Συνελήφθη χθες (04-05-2020) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένα άτομο, διότι κατά τη νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως (60) εκατοστών, καθώς και διάφορα σύνεργα υδροπονικής καλλιέργειας (λάμπες, ανεμιστήρας, θερμόμετρο κ.α.).

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη  ατόμου για παραβίαση του Τελωνειακού Κώδικα Συνελήφθη, χθες (04-05-2020) το πρωί στους Σοφάδες, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, ένα άτομο, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (22) πακέτα τσιγάρων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.




Total
0
Shares
Previous Article
ethniki

Εθνική: Το Καραϊσκάκη στις έξι έδρες που δήλωσε, τελική απόφαση τον Ιούλιο

Next Article
antliostasio karditsomagoula

"Παίρνει μπροστά" το αντλιοστάσιο στην Καρδιτσομάγουλα

Related Posts

xorodia koimisis theotokou mouzakiou
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 Η εκδήλωση…
dei podilatikos giros ellados 2024
Διαβάστε περισσότερα

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η ΔΕΗ μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης του εθνικού ποδηλατικού Γύρου που αναβαθμίζεται διαρκώς

Θεσσαλονίκη – Αθήνα και Καρδίτσα οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι της ΔΕΗ για ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ηλεκτρονική υποβοήθηση, με κληρώσεις και δώρο ένα e-bike