Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων

             ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Εξιχνίαση κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ατόμου

Από το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 51χρονου. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, την (17-07-2019) στον Τύρναβο, ο 51χρονος εισήλθε σε οικία 50χρονου και αφαίρεσε από το εσωτερικό μία τσάντα που περιείχε χρηματικό ποσό.

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών

Συνελήφθη, χθες (08-08-2019) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας, ένας 27χρονος αλλοδαπός, διότι αφαίρεσε φιάλες ποτών από σούπερ μάρκετ. Επιπλέον, όπως εξακριβώθηκε, ο 27χρονος είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη χώρα.

Σύλληψη ατόμου για κλοπή, παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη, χθες (08-08-2019) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 33χρονος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο όπου επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης, ένας σουγιάς, μεταλλικό μέρος κατσαβιδιού, ένα ζευγάρι γάντια και δύο κινητά τηλέφωνα. Επιπλέον, όπως εξακριβώθηκε, το προαναφερόμενο όχημα είχε κλαπεί στη Λάρισα το πρωί της ίδιας ημέρας από τον 33χρονο, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.

           ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Εξιχνίαση κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ατόμου

Από το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής σε βάρος ηλικιωμένης και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 31χρονου. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, το πρωί της (26-07-2019) στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, ο 31χρονος μαζί με άγνωστο συνεργό του αφαίρεσαν από το λαιμό της ηλικιωμένης μια χρυσή αλυσίδα.

         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
————————— ———————————————————————
         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σύλληψη δύο ανηλίκων για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες (08-08-2019) το πρωί στους Σοφάδες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, δύο ανήλικοι, διότι αφαίρεσαν από παντοπωλείο χρηματικό ποσό.

 




Total
0
Shares
Previous Article
anaplasi 3

ΜΕΣ Ανάπλαση Δρακότρυπας: Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το καλλιτεχνικό εργαστήρι

Next Article
Kostas Tsiaras ipourgos

Κώστας Τσιάρας: Διασφαλίζουμε συνθήκες απόλυτης ανεξαρτησίας της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Related Posts

Ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας - Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας: Κάλεσμα σε συνάντηση για το φορολογικό - Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας: Κάλεσμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας (Τετάρτη 8/3/2023) - Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Εμπορικό Σύλλογο Καρδίσας
Διαβάστε περισσότερα

Συνάντηση-ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας με τον Δήμαρχο κ. Τσιάκο Βασίλειο και την Αντιδήμαρχο κα. Όλγα Μακρή

Συνάντηση-ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας με τον Δήμαρχο κ. Τσιάκο Βασίλειο και την Αντιδήμαρχο κα. Όλγα Μακρή Την…