Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της αστυνομίας στη Θεσσαλία

. 

από 11.00 ώρα της 25.08.2018 έως 11.00 ώρα της 26.08.2018 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ατόμου για μικροποσότητα κάνναβης Συνελήφθη, σήμερα (26-08-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 40χρονος, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.
Σύλληψη τριών ατόμων για κλοπή Συνελήφθησαν, σήμερα (26-08-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, τρία άτομα, δύο 26χρονοι και ένας 42χρονος, διότι όπως εξακριβώθηκε, λίγο νωρίτερα, από κοινού με άλλο συνεργό τους που αναζητείται, παραβίασαν περίφραξη φωτοβολταϊκού πάρκου και αφαίρεσαν από το εσωτερικό παλαιά καλώδια χαλκού, συνολικού βάρους (500) κιλών, τα οποία φόρτωσαν στη συνέχεια σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο. Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Τα αφαιρεθέντα καλώδια χαλκού κατασχέθηκαν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ατόμου για κατοχή κάνναβης Συνελήφθη, χθες (25-08-2018) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, ένας 31χρονος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο όπου επέβαινε, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν τέσσερις νάιλον συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους (11,8) γραμμαρίων.
Σύλληψη ατόμου για παράνομη κατοχή ναρκωτικών δισκίων Συνελήφθη, σήμερα (26-08-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, ένας 43χρονος, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.
Σύλληψη δύο ατόμων για παράβαση υγειονομικών διατάξεων Συνελήφθησαν, χθες (25-08-2018) το βράδυ και σήμερα (26-08-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, δύο άτομα, ηλικίας 32 και 51 ετών, διότι κατελήφθησαν ως ιδιοκτήτες να λειτουργούν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, έχοντας θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικά συγκροτήματα με αναπαραγόμενη μουσική παραπάνω από το επιτρεπόμενο όριο.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

—————————- ———————————————————-

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

————————— ———————————————————-




Total
0
Shares
Previous Article

Σύλληψη στη Λάρισα για Παραβάσεις Νόμων Περί Όπλων και Ναρκωτικών

Next Article

Η παιδική παράσταση του καλοκαιριού στην Καρδίτσα: Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια

Related Posts

xorodia koimisis theotokou mouzakiou
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 Η εκδήλωση…
dei podilatikos giros ellados 2024
Διαβάστε περισσότερα

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η ΔΕΗ μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης του εθνικού ποδηλατικού Γύρου που αναβαθμίζεται διαρκώς

Θεσσαλονίκη – Αθήνα και Καρδίτσα οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι της ΔΕΗ για ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ηλεκτρονική υποβοήθηση, με κληρώσεις και δώρο ένα e-bike