Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

. 

από 08.00 ώρα της 02.05.2018 έως 08.00 ώρα της 03.05.2018 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

———————- ———————————————————————

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή κάνναβης Συνελήφθη χθες (02-05-2018) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, ένας 21χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα κάνναβης, βάρους (23,1) γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής Συνελήφθη χθες (02-05-2018) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εισήλθε σε θάλαμο νοσηλείας ιδιωτικού μαιευτηρίου, καθώς και σε θάλαμο νοσηλείας του νοσοκομείου της πόλης και αφαίρεσε μία τηλεόραση, ένα τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των (90) ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, καθώς και διάφορα προσωπικά έγγραφα 58χρονου ημεδαπού νοσηλευόμενου. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, καθώς και το αφαιρεθέν τσαντάκι με τα προσωπικά έγγραφα του 58χρονου, τα οποία αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη χθες (02-05-2018) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 58χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με ποινή φυλάκισης (1) έτους και (3) μηνών, για το αδίκημα της κλοπής.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη χθες (02-05-2018) το πρωί στους Σοφάδες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης, με ποινή φυλάκισης (9) ετών και (1) μηνός, για το αδίκημα της διακίνησης παράτυπων μεταναστών.

 




Total
0
Shares
Previous Article

Το Πανηγύρι του Αγίου Αθανασίου στην Πύλη

Next Article

Η εξασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία ως αντίληψη και εφαρμοσμένη Κοινωνική Πολιτική

Related Posts

dei podilatikos giros ellados 2024
Διαβάστε περισσότερα

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η ΔΕΗ μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης του εθνικού ποδηλατικού Γύρου που αναβαθμίζεται διαρκώς

Θεσσαλονίκη – Αθήνα και Καρδίτσα οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι της ΔΕΗ για ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ηλεκτρονική υποβοήθηση, με κληρώσεις και δώρο ένα e-bike
Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου 2024
Διαβάστε περισσότερα

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς Κατά…