Ελληνόπυργος: Εδώ πέρασε τα παιδικά του χρόνια ο Γεώργιος Καραϊσκάκης

spilia Karaiskaki Ellinopyrgos

 Στη “Σπηλιά του Λώλου” που βρίσκεται στον Ελληνόπυργο στην οποία έζησε τα παιδικά του χρόνια ο ήρωας της Επαναστάσεως Γεώργιος Καραϊσκάκης, που γεννήθηκε όπως είναι γνωστό στο Μαυρομμάτι, ο Πρόεδρος του χωριού Γιώργος Κορώνης, ο Δημοτ. Σύμβουλος Γιώργος Γέρμανος, σε συνεργασία με τον τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο έκαναν εργασίες για μια ευχερή πρόσβαση σ’ αυτήν αλλά και για την αναβάθμιση του Ιστορικού αυτού χώρου.

Στον χώρο αυτόν έχει ήδη προγραμματισθεί να γίνει για τις 24-7-2021 Εκδήλωση για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης όπου θα κληθούν να παραστούν εκπρόσωποι της Πολιτικής ζωής, της τοπικής Αυτοδιοίκησης, φορέων κ.λ.π.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ

spilia Karaiskaki Ellinopyrgos 1 spilia Karaiskaki Ellinopyrgos 2 spilia Karaiskaki Ellinopyrgos 3 spilia Karaiskaki Ellinopyrgos 4 spilia Karaiskaki Ellinopyrgos 5 spilia Karaiskaki Ellinopyrgos 6 spilia Karaiskaki Ellinopyrgos 7 spilia Karaiskaki Ellinopyrgos 8 spilia Karaiskaki Ellinopyrgos 9 spilia Karaiskaki Ellinopyrgos 10 spilia Karaiskaki Ellinopyrgos 11 spilia Karaiskaki Ellinopyrgos 12
Total
11
Shares