Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εκτός έδρας με το Φίλιππο Βέροιας αγωνίζεται την Κυριακή ο Α.Σ.Καρδίτσας

Κρίσιμο τεστ στη Βέροια για τον Α.Σ.Κ.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η 18η αγωνιστική για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Β’ Εθνικής. Ο Α.Σ.Καρδίτσας δοκιμάζεται στη Βέροια απέναντι στον τοπικό Φίλιππο, σε ένα από τα πλέον κρίσιμα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Σε δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς, ο Α.Σ.Κ. έχει σίγουρα δύσκολο έργο απέναντι σε μια ομάδα που μάχεται για την παραμονή της στην κατηγορία. Ο Φίλιππος Βέροιας, με σημαντική παράδοση στις εθνικές κατηγορίες, μετά από τρεις συνεχείς σεζόν στην Α2 Εθνική, φέτος βρέθηκε στη Β’ κατηγορία, ανανέωσε το ρόστερ του σε μεγάλο βαθμό και βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας, έχοντας ως στόχο την παραμονή. Η ομάδα της Ημαθίας είναι ένας πολύ υπολογίσιμος αντίπαλος ειδικά στην έδρα της, στηρίζει πολλά στον έμπειρο Ευθύμη Κοθρά που είναι από τους κορυφαίους παίκτες του πρωταθλήματος, όμως διαθέτει ένα μαχητικό και συμπαγές σύνολο με ταλέντο και ενθουσιασμό και έναν πολύ έμπειρο προπονητή όπως ο Δημήτρης Γκίμας.

Από την άλλη μεριά, ο Α.Σ.Καρδίτσας θέλει να βγει αλώβητος από αυτή τη δυάδα των συνεχόμενων εκτός έδρας αγώνων. Στον Εύοσμο τα κατάφερε, πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Αίαντα και μάλιστα, βρέθηκε για πρώτη φορά μόνος στη δεύτερη θέση της κατάταξης. Στη Βέροια ο συντελεστής δυσκολίας ανεβαίνει, όμως οι «κυανόλευκοι» έχουν πίστη στις δυνάμεις τους και προέρχονται από σερί τεσσάρων νικών, το οποίο θέλουν να διευρύνουν.

Σε ένα ιδιαίτερα κομβικό σημείο της σεζόν, ο Α.Σ.Κ. καταφέρνει να καθιερωθεί στην κατηγορία και να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο, όμως η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη. Κάθε ομάδα έχει στόχους, κοιτώντας είτε προς την κορυφή είτε προς την ουρά της βαθμολογίας, επομένως κάθε νίκη ή αντίστοιχα, κάθε απώλεια βαθμών, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην τελική εικόνα. Γι’ αυτό και ο Α.Σ.Κ. θέλει να παρουσιαστεί και την Κυριακή πανέτοιμος, με στόχο τη νίκη που θα του επιτρέψει να συνεχίσει να αισθάνεται τη… γλυκιά μοναξιά της δεύτερης θέσης.

Ένα από τα πρόσωπα της αναμέτρησης, είναι χωρίς αμφιβολία ο Γιώργος Τριχόπουλος. Ο 29χρονος φόργουορντ επιστρέφει με τη φανέλα του Α.Σ.Κ. στην πόλη του τη Βέροια, όπου και ξεκίνησε το μπάσκετ, για να βρει απέναντι του την ομάδα με την οποία αγωνίστηκε τις πέντε τελευταίες σεζόν. Με δυο ανόδους σε Β’ και Α2 Εθνική, αλλά και με τρεις συνεχόμενες περιόδους στην Α2, ο πρώην αρχηγός του Φίλιππου Βέροιας έζησε σημαντικές στιγμές, πριν μετακομίσει στην Καρδίτσα το καλοκαίρι για να ενισχύσει το ρόστερ του Α.Σ.Κ.

Το Κυριακάτικο ματς Φίλιππος Βέροιας – Α.Σ.Καρδίτσας, θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Βέροιας με διαιτητές τους Θεοδώρου και Δημάδη.




Total
0
Shares
Previous Article

Ετήσιο μνημόσυνο Δημητρίου Πλιάκου

Next Article

Εξαρθρώθηκαν εγκληματικές οργανώσεις που δρούσαν σε Καρδίτσα, Αργολίδα και Αττική

Related Posts

Ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας - Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας: Κάλεσμα σε συνάντηση για το φορολογικό - Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας: Κάλεσμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας (Τετάρτη 8/3/2023) - Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Εμπορικό Σύλλογο Καρδίσας
Διαβάστε περισσότερα

Συνάντηση-ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας με τον Δήμαρχο κ. Τσιάκο Βασίλειο και την Αντιδήμαρχο κα. Όλγα Μακρή

Συνάντηση-ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας με τον Δήμαρχο κ. Τσιάκο Βασίλειο και την Αντιδήμαρχο κα. Όλγα Μακρή Την…