Έκθεση φωτογραφίας με θέμα “Τέσσερις Εποχές” – Δηλώσεις συμμετοχής

Πρόσκληση συμμετοχής στην έκθεση φωτογραφίας του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ

“Τέσσερις Εποχές” είναι το θέμα της έκθεσης φωτογραφίας που διοργανώνει το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας Στ. Ελλάδας και Εύβοιας για το 2017.

Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι σε ψηφιακή μορφή, αποθηκευμένες ως .jpg, να έχουν ανάλυση από 200-300 dpi και να είναι τραβηγμένες σε αναλογία 4:3.

Οι επιθυμούντες  για να λάβουν μέρος στην έκθεση θα πρέπει να αποστείλουν μέχρι τέσσερις φωτογραφίες για κάθε εποχή (συνολικά 16), έτσι ώστε να υπάρξει η δυνατότητα επιλογής δύο ανά κάθε εποχή (συνολικά οκτώ φωτογραφίες για κάθε συμμετέχοντα).

Αν κάποιος επιθυμεί να στείλει φωτογραφίες, μόνο για κάποιες από τις τέσσερις εποχές, έχει τη δυνατότητα να το κάνει.

Οι συνάδελφοι πρέπει να αποστείλουν τις φωτογραφίες τους ψηφιακά στο achilleas58@yahoo.gr χρησιμοποιώντας- για τη διευκόλυνση τους- κάποιο πρόγραμμα μεταφόρτωσης αρχείων όπως το www.wetransfer.com ή το  www.sendspace.com.

Εναλλακτικά  μπορούν να τις εγγράψουν σε cd και να το αποστείλουν στη διεύθυνση:

Εφημερίδα Ελευθερία

Υπόψη κ. Λένας Κισσάβου

Παπασταύρου 6

41222 Λάρισα

Συνοδευτικά θα πρέπει να επισυνάψουν σε ένα αρχείο word, τον τίτλο που αντιστοιχεί στην κάθε φωτογραφία, τις τοποθεσίες όπου έκαναν τις εικόνες και αν θέλουν ένα μικρό βιογραφικό τους μέχρι 150 λέξεις.

Καταληκτική ημερομηνία αποστολής των φωτογραφιών είναι η Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017.

Οι ακριβείς ημερομηνίες στις πόλεις, όπου θα πραγματοποιηθεί η έκθεση, θα ανακοινωθούν αργότερα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον συνάδελφο και αντιπρόεδρο του Μορφωτικού Ιδρύματος κ. Αχιλλέα Τραγούδα, τηλ. 6932945095.
Total
0
Shares