Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Έκθεση δημιουργών μοντελισμού

.

Στο Δημαρχείο Πύλης από ναυτομοντελιστή Ευάγγελου Χαντζιάρα

Καταγόμενου από την Πύλη

Πήγαμε,  είδαμε,  εντυπωσιαστήκαμε

Ξεκίνησε να λειτουργεί η Έκθεση   Δημιουργιών Μοντελισμού   στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης, του  συντοπίτη μας  ναυτομοντελιστή κ. Ευάγγελου Χαντζιάρα  Αρχιτέκτονα Μηχανικό  στο Επάγγελμα.

Η έκθεση  θα διαρκέσει επί τριημέρου αρχής γενομένης από την Παρασκευή 5/9  έως την Κυριακή 7/9, με ώρες λειτουργίας από 11-14.00 και από 17.00  έως 20..00.

Την πρώτη ημέρα επισκέφθηκαν τον χώρο  που ήταν εκτιθεμένα τα Αριστουργήματα  δια χειρός  του Ευάγγελου Χαντζιάρα, αρκετοί  Πυλιώτες και θαύμασαν τις παραπάνω δημιουργίες  μεταξύ αυτών ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Πύλης  κ. Γεώργιος Τζιορτζιώτης , ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Πύλης κ. Χρήστος Νάκος και η  Πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου.

Την Κυριακή το πρωί επισκέφθηκε την έκθεση ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας και είδε από κοντά τα εκθέματα του κ. Ευάγγελου Χαντζιάρα, κάνοντας μια σύντομη αναφορά ενημερώνοντας τον Δήμαρχο στο  για τα  θαυμάσια δημιουργήματα του.

Ο κ. Μαράβας διαβεβαίωσε τον κ, Χαντζιάρα ότι ο Δήμος Πύλης θα είναι πάντα αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες των συνδημοτών  του.

Τα Εκθέματα αναφορικά ήταν τα εξής..

  • Axel Thorsen (Goletta)
  • La Real (ναυαρχίδα  της Ναυπάκτου)   Χρυσό Μετάλλιο και κύπελλο με το καλλίτερο  έκθεμα της έκθεσης στατικού μοντελισμού Λάρισας 2017 (Μύλος του Παπά).
  • Sciabecco ‘’Lepuin’’  Χρυσό μετάλλιο Παμβαλκανικής έκθεσης στατικού μοντελισμού ΠΗΓΑΣΣΟΣ  2017 (Δημαρχείο Θεσσαλονίκης).
  • ΤΟΞΩΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΠΥΛΗΣ
  • Ι. Ν. ΠΟΡΤΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

ekthesi montelismou Pyli 8

ekthesi montelismou Pyli 7

ekthesi montelismou Pyli 6

ekthesi montelismou Pyli 5

ekthesi montelismou Pyli 4

ekthesi montelismou Pyli 2

ekthesi montelismou Pyli 1

ekthesi montelismou Pyli 3




Total
0
Shares
Previous Article

Με επιτυχία διεξήχθησαν οι Πανελλήνιοι 24οι Αγώνες Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων

Next Article

Θυρεοειδική οφθαλμοπάθεια

Related Posts

eglimatiki organwsi magnisia 2
Διαβάστε περισσότερα

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούταν στην διακίνηση κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας 

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούταν στην διακίνηση κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας  Σε συντονισμένη επιχείρηση του Τμήματος…
Συμβουλές για την αποφυγή περιστατικών κλοπών κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων - Συστηματικοί έλεγχοι στη Θεσσαλία για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών - ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ (19.10.2023) - Εξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης σε περιοχή του Δήμου Τεμπών - Απέσπασαν από ημεδαπό συνολικά 10000 ευρώ Οδηγίες προς αποφυγή δυσάρεστων περιστατικών κλοπών κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα
Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΔΙΤΣΑ: Σύλληψη τριών ατόμων, κατά περίπτωση, για κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Συνελήφθησαν, χθες (27-04-2024) και σήμερα (28-04-2024) το πρωί σε περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας
Dimos Mouzakiou desfa
Διαβάστε περισσότερα

Ο Δήμος Μουζακίου σας προσκαλεί στην τελετή παράδοσης και παραλαβής της δωρεάς του ΔΕΣΦΑ προς τους πλημμυροπαθείς

Ο Δήμος Μουζακίου σας προσκαλεί στην τελετή παράδοσης και παραλαβής της δωρεάς του ΔΕΣΦΑ προς τους πλημμυροπαθείς Ο…