Έκοψαν την πίτα τους οι αστυνομικοί του ΑΤ Μουζακίου

 

Την ετήσια κοπή πίτας πραγματοποίησαν οι Αστυνομικοί του Α.Τ. Μουζακίου, στην ταβέρνα “Παλιό Βαρέλι” στους Γόμφους, την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019. Την εκδήλωση τίμησαν όλοι οι αστυνομικοί του τμήματος με τις οικογένειές τους αλλά και πολλοί φίλοι, μεταξύ των οποίων και ο υποψήφιος για την περιφέρεια Θεσσαλίας κ. Ακρίβος Αθανάσιος.

Την πίτα ευλόγησαν ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος, μέλος της IPA Καρδίτσας και ο πατήρ Νικόλαος Δαλαγιώργος Υπ/λακας του Α.Τ. Μουζακίου. Στη συνέχεια η Διοικητής του τμήματος Αστυνόμος Β’ κα. Κωνσταντίνα Παλάντζα, φανερά συγκινημένη, ευχαρίστησε όλους τους συναδέλφους για την μέχρι τώρα άψογη συνεργασία τους και ευχήθηκε σε όλους μια χρονιά γεμάτη υγεία.

Η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ κέφι και χορό με τη συνοδεία της μουσικής ορχήστρας των Μίλτου Κρανιά (τραγούδι και μπουζούκι) και Παναγιώτη Παπακώστα (τραγούδι και κιθάρα).

Να σημειωθεί πως υπήρχαν 2 πίτες, μία για τους αστυνομικούς και ακόμη μία για όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ενώ συνολικά βρέθηκαν έξι (6) φλουριά !!!
Total
0
Shares
Previous Article

Διακήρυξη πρωτοβουλίας πολιτών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Next Article

Τα πρώτα δέκα χρόνια αγάπης για τη Θεσσαλία ... κυκλοφορούν


Total
0
Share