Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εγγραφή – επικαιροποίηση εθνικού μητρώου εμπορικών εκμεταλλεύσεων πουλερικών

Εγγραφή - επικαιροποίηση εθνικού μητρώου εμπορικών εκμεταλλεύσεων πουλερικών

Εγγραφή – επικαιροποίηση εθνικού μητρώου εμπορικών εκμεταλλεύσεων πουλερικών

Η Υποδιεύθυνση Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, ενημερώνει τους ιδιοκτήτες εμπορικών εκμεταλλεύσεων πουλερικών που βρίσκονταν σε λειτουργία στις 10 Δεκεμβρίου 2021, ότι οφείλουν έως τις 10 Δεκεμβρίου 2022 να υποβάλλουν αίτηση εγγραφής στο εθνικό ηλεκτρονικό μητρώο ή να μεριμνήσουν για την επικαιροποίηση των στοιχείων τους σε αυτό, κατά περίπτωση.

Ειδικά για τις εκμεταλλεύσεις ωοπαραγωγών ορνίθων, τα εκκολαπτήρια και τα αναθρεπτήρια πουλερικών, η μεταβατική περίοδος έχει ήδη παρέλθει καθώς έχει ξεκινήσει η λειτουργία του πληροφοριακού συστήματος «ΑΡΤΕΜΙΣ».

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσής μέχρι την καταληκτική ημερομηνία, ήτοι στις 10 Δεκεμβρίου 2022, θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις σύμφωνα με τον Ν. 4235/2014 (άρθρο 23, παράγραφος δ, σημείο 3) περί μη εγγραφής στους επίσημους καταλόγους εκμεταλλεύσεων των αρμόδιων κτηνιατρικών υπηρεσιών. Η ανωτέρω προθεσμία τάσσεται και για τις εκμεταλλεύσεις εκείνες που έπρεπε να είχαν εγγραφεί ή επικαιροποιηθεί τα στοιχεία τους πριν την έναρξη λειτουργίας του πληροφοριακού συστήματος «ΑΡΤΕΜΙΣ».

Τέλος, οι μη εγγεγραμμένες εκμεταλλεύσεις στο ηλεκτρονικό μητρώο δε θα καταχωρίζονται στο σύστημα TRACES, ενώ όσες από αυτές είναι ήδη καταχωρισμένες στο εν λόγω σύστημα θα διαγραφούν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες, στο Τμήμα Προστασίας Ζώων, Φαρμάκων και Κτηνιατρικών Εφαρμογών της Υποδιεύθυνσης Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, στα τηλέφωνα 24413-55287 – 55286 και στα Κτηνιατρικά Γραφεία:

Καρδίτσας τηλ. 24410-23980

Παλαμά τηλ. 24440-22302

Σοφάδων τηλ. 24430-22298 και

Μουζακίου τηλ. 24450-41267




Total
0
Shares
Previous Article
Επιτροπή Ειρήνης Ν. Καρδίτσας

Επιτροπή Ειρήνης Ν. Καρδίτσας: Ανακοίνωση για την 49η επέτειο από τη λαϊκή εξέγερση του Πολυτεχνείου

Next Article
Ημερίδα για την Κακοποίηση Ανηλίκων στο Βόλο σε ανοικτή εκδήλωση με ειδικούς για το θέμα εισηγητές

Ημερίδα για την Κακοποίηση Ανηλίκων στο Βόλο σε ανοικτή εκδήλωση με ειδικούς για το θέμα εισηγητές

Related Posts

xorodia koimisis theotokou mouzakiou
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 Η εκδήλωση…
dei podilatikos giros ellados 2024
Διαβάστε περισσότερα

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η ΔΕΗ μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης του εθνικού ποδηλατικού Γύρου που αναβαθμίζεται διαρκώς

Θεσσαλονίκη – Αθήνα και Καρδίτσα οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι της ΔΕΗ για ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ηλεκτρονική υποβοήθηση, με κληρώσεις και δώρο ένα e-bike