Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ολοκληρώθηκαν οι καλοκαιρινές δράσεις για την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων και Μικρασιατών Ν. Τρικάλων

 

Αποχαιρετώντας το καλοκαίρι και εις αναμονή της έναρξης της νέας περιόδου δράσεων 2018-2019 για την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων και Μικρασιατών Ν. Τρικάλων, παραθέτουμε τις δράσεις της χορευτικής μας ομάδας για το καλοκαίρι που μας πέρασε, πάντα υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου Κωνσταντίνου Δημόπουλου:

Το διήμερο 14 και 15 Ιουλίου μέλη της χορευτικής μας ομάδας φιλοξενήθηκαν στους ξενώνες του ιδρύματος Παναγία Σουμελά, στην Καστανιά Ημαθίας, καθώς το Σάββατο 14 Ιούλιου παρουσίασαν χορούς του Πόντου στις εκδηλώσεις της Ευξείνου Λέσχης Κοπανού, στον Κοπανό Ημαθίας, έπειτα από πρόσκληση της Λέσχης. Στη λύρα ήταν ο Μιχάλης Κασαμπαλίδης. Στη συνέχεια ακολούθησε ποντιακό παραδοσιακό γλέντι, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Την ομάδα συνόδευε η ταμίας του συλλόγου Μαργαρίτα Τοπαλίδου.

Στις 19 Αυγούστου, η χορευτική μας ομάδα συμμετείχε στα «Μουζάκια 2018», στο Μουζάκι Καρδίτσης, προσκλεκλημένοι του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου και Περιχώρων «Γ.Πασιαλής» και του ΝΠΔΔ «Αθλητισμός-Πολιτισμός-Νεότητα» Δήμου Μουζακίου, όπου και πάλι παρουσιάστηκαν χοροί από διάφορες περιοχές του Πόντου. Στη λύρα συνόδεψε ο Κωνσταντίνος Κουλούμογλου.

Ευχόμαστε καλό φθινόπωρο και καλή και δημιουργική χρονιά!

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος
Κοσμάς Αποστολίδης
Η Γραμματέας
Νόπη Παπαδοπούλου

moyzakia 2

kopanos 1

kopanos 3

moyzakia 1




Total
0
Shares
Previous Article

Ενημερωτική δράση για την οδική ασφάλεια στο Δήμο Καρδίτσας

Next Article

Γιώργος Γιαβρούτας: Ο μπαλαδόρος που νίκησε τη βαρύτητα!!!

Related Posts