Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ» στη ΔΗΚΕΔΗΜ

 

Το Δ.Σ του Αρχαιολογικού Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ» ευχαριστεί την ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ για την πρόσκληση να συμμετάσχει στο 4ο Φεστιβάλ Μουσικού Πολιτισμού, που πραγματοποιήθηκε στις 12/5/2019 στην κεντρική πλατεία Μουζακίου.

Αξίζει ένα μεγάλο «ΜΠΡΑΒΟ» στους μικρούς μας χορευτές, όπου με το κέφι τους και την άριστη χορευτική τους ικανότητα, μας μάγεψαν !!!

Η χαρά και η θέλησή τους ήταν απερίγραπτη γι’ αυτό άλλωστε και το αποτέλεσμα καταπληκτικό. Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο να βλέπουμε ακόμα και παιδιά 5 χρονών να χορεύουν, και αυτό γιατί ο χορός και ο ρυθμός υπάρχουν μέσα στην ψυχή τους. Αυτά αποτελούν το μέλλον του Συλλόγου !!!

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και που τα ωθούν σε αυτές τις δραστηριότητες.

Θα ήταν λάθος μας αν δεν αναφερόμασταν και στους χοροδιδασκάλους του συλλόγου μας κ. Λάμπρο Σιατήρα, κ. Φένια Κουτσουμπάνη, κ Νατάσα Παπαβασιλείου για την ενθάρρυνση και την υποστήριξη που παρέχουν στους μικρούς μας χορευτές και που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να έχουμε ένα μοναδικό θέαμα σε κάθε εκδήλωση.

Με τιμή
το Δ. Σ. του Συλλόγου
Total
0
Shares