Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δυνατό και ελπιδοφόρο το αγωνιστικό ξεκίνημα για τον Μοτοσυκλετιστικό Σύλλογο Μαυρομματίου – Δήμου  Μουζακίου

souliotis msm motocross

Δυνατό και ελπιδοφόρο ξεκίνημα για τον Μοτοσυκλετιστικό Σύλλογο Μαυρομματίου – Δήμου  Μουζακίου

 Στον 1ο Αγώνα scramble  πρωταθλήματος Κεντρικής  Ελλάδος, που διεξήχθη στο Ανήλιο  Ιωαννίνων στις 13/6/2021 και σε υψόμετρο των 1850 μ. ξεκίνησε δυναμικά κι ελπιδοφόρα ,την παρθενική του αγωνιστική  εμφάνιση  και με άρωμα Πανελληνίου,  o Μοτοσυκλετιστικός  Σύλλογος  Μαυρομματίου –Δήμος  Μουζακίου, με  την συμμετοχή 3 αθλητών  να δίνουν  δυνατές  μάχες  αλλά και  τον  καλύτερό τους  εαυτό.

Οι αθλητές μας κατέλαβαν τις παρακάτω θέσεις:

1.ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Ηλίας, κατηγορία S-JUNIOR, 2η θέση

O πρωτοεμφανιζόμενος νεαρός Αθλητή μας από του Μουζάκι, έκανε το ντεμπούτο του ανεβαίνοντας το 2ο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας το 1ο του επίσημο τρόπαιο.

2.ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ Χρήστος, κατηγορία S-EXPERT, 6η θέση

Εξαιρετική η εμφάνιση  του Χρήστου Παπαθεοδώρου σε μια πολύ σκληρή κατηγορία, με πολύ δυνατές μάχες, πολύ θέαμα, από τους πλέον EXPERT οδηγούς.

3.ΤΡΑΝΤΖΑΣ Μιχαήλ, κατηγορία S1

Ο Μιχάλης Τράντζας έχοντας «κλειδώσει» την 2η θέση σε μία απαιτητική κατηγορία και κάνοντας μια σπουδαία εμφάνιση, στάθηκε  άτυχος καθώς μια απρόβλεπτη  μηχανική βλάβη,  του στέρησε  τη  θέση στο βάθρο, λίγα λεπτά πριν τον τερματισμό του.

Το Δ.Σ συγχαίρει  όλους τους αθλητές του, για την αξιόλογη  προσπάθεια και εμφάνισή  τους, τις εξαιρετικές επιδόσεις, την επιτυχία τους, αλλά και  για το άριστο ομαδικό  αγωνιστικό τους πνεύμα.

Ο Μ.Σ.Μ  συνεχίζει  το δυναμικό του έργο,  με σταθερά και σίγουρα  βήματα, ατενίζοντας με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία το παρόν και το μέλλον.

Ο Μ.Σ.Μ αξιολογεί  θετικά την σκληρή προσπάθεια των Αθλητών, έχει  εμπιστοσύνη στους ίδιους, στις  ικανότητες αλλά και στις δυνατότητες τους.

Ο Μ.Σ.Μ είναι και θα είναι στο πλευρό των αθλητών του, ενθαρρύνοντας και στηρίζοντάς  έμπρακτα την αγωνιστική τους προσπάθεια – πορεία και όχι μόνο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την άριστα οργανωμένη και έμπειρη αγωνιστική ομάδα Monster-shop Papatheodoroy – Xrhstos Mxhouse  από τα όμορφα Γρεβενά, για την πολύ καλή συνεργασία, την πολύτιμη  βοήθεια και υποστήριξη  στη προσπάθεια  μας.

Συγχαρητήρια στην διοργανώτρια λέσχη (Α.Λ.Μ.Σ.Ι) και όλους όσους συνέβαλαν  για την διεξαγωγή  αυτού του εξαιρετικού  αγώνα!

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστούμε θερμά όλους τους οικονομικούς μας χορηγούς για την έμπρακτη στήριξη και βοήθειά τους, και όλους-ες  εσάς για το μεγάλο ενδιαφέρον σας  και την αγάπη που δείχνετε  προς τον Σύλλογό μας.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την 11η Ιουλίου στην Φλώρινα και στον 2ο αγώνα scramble πρωταθλήματος κεντρικής Ελλάδας.

Μαυρομμάτι 17-6-2021

msm logo

Για  το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος

Δουμανάς Νέστωρ





Total
0
Shares
Previous Article
geler

Ο Γιούρι Γκέλερ θα στείλει... πνευματική δύναμη για να «λυγίσει» η Σκωτία την Αγγλία

Next Article
Μήνυμα Πρωτοχρονιάς του Βουλευτή Καρδίτσας Σπύρου Λάππα - ΣΠΥΡΟΣ ΛΑΠΠΑΣ

Σπύρος Λάππας: Το εργασιακό θα γίνει η αιτία πτώσης του κ. Μητσοτάκη

Related Posts

ergasia koinonia anka
Διαβάστε περισσότερα

Δίπλα στην κοινωνία η Αναπτυξιακή Καρδίτσας με 2 προγράμματα που εξυπηρετούν 60 ωφελούμενους – μέλη ευάλωτων ομάδων της Π.Ε. Καρδίτσας

Δίπλα στην κοινωνία η Αναπτυξιακή Καρδίτσας με 2 προγράμματα που εξυπηρετούν 60 ωφελούμενους – μέλη ευάλωτων ομάδων της…
junior tennis Larisa
Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη τύπου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις  juniors  στη Λάρισα  – 23 Απριλίου  έως 2 Μαΐου 2024

Συνέντευξη τύπου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις  juniors  στη Λάρισα  – 23 Απριλίου  έως 2…