Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δυναμικό ξεκίνημα χρονιάς για τον Α.Ο. Αντισφαίρισης Φαέθων

aliki dimitri faethon

 

Δυναμικά ξεκίνησε για τον Α.Ο. Αντισφαίρισης Φαέθων η αγωνιστική χρονιά του 2020. Ο όμιλος, που συνηθίζει να δίνει το παρών σε μεγάλες διοργανώσεις, συμμετείχε στο πρώτο πανελλήνιο ενωσιακό πρωτάθλημα της χρονιάς (κατηγορίας Ε2) που πραγματοποιήθηκε 1-4 Φεβρουαρίου στα γήπεδα του Φθιωτικού Ομίλου Αντισφαίρισης στη Λαμία.

Τον όμιλο στους αγώνες εκπροσώπησε – ανήκοντας πλέον και επίσημα στο δυναμικό του – η αθλήτρια Αλίκη Ντιμίτρι, η οποία προπονείται με το Βασίλη Παπαχρήστο τα τελευταία τρία χρόνια.

H πρώτη αναμέτρηση της Αλίκης έγινε το μεσημέρι του Σάββατου, με την ίδια να αντιμετωπίζει την Αντωνιάδου Δέσποινα του Ο.Α. Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, να κερδίζει με 2-0 σετ (6-3, 6-4) και να προκρίνεται στις 16 της διοργάνωσης, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως βρίσκεται σε καλή φόρμα.

Ο κυριακάτικος αγώνας, στη συνέχεια, την έφερε αντιμέτωπη με τη νούμερο ένα του ταμπλό Μπατζή Μερόπη-Μαρία του Α.Σ.ΑΚ. Πρωταθλητές Πευκών, από την οποία και ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-4, 6-1) σε ένα ματς όπου η Αλίκη φάνηκε αρκετά δυναμική στο πρώτο σετ του αγώνα, δεν ήταν, όμως, το ίδιο απειλητική στο δεύτερο σετ, με αποτέλεσμα να σταματήσει εκεί η πορεία της στο τουρνουά.

Ο προπονητής Βασίλης Παπαχρήστος, που συνόδευσε την Αλίκη Ντιμίτρι στη διοργάνωση, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος με το δυναμικό ξεκίνημα της αθλήτριάς του, η οποία πρόσθεσε χρήσιμες εμπειρίες στο ενεργητικό της και έδειξε παράλληλα δυνατή και έτοιμη για τη συνέχεια.

Με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του ομίλου συγχαίρει προπονητή, αθλήτρια και γονείς για την προσπάθεια και τη συμμετοχή και εύχεται σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πρόοδο.

Επίσης, προσκαλεί μικρούς και μεγαλούς, φίλους και αθλητές του ομίλου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 11 π.μ. στο αναψυκτήριο του Παυσίλυπου.




Total
0
Shares
Previous Article
seismos mouzaki

Σεισμός 4,7 Ρίχτερ ταρακούνησε Μουζάκι, Καρδίτσα, Τρίκαλα και Άρτα

Next Article
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πύλης

Κέντρο Κοινότητας Δ. Πύλης - Ομάδα Γονέων με θέμα «Επικοινωνία στην Οικογένεια»

Related Posts

junior tennis Larisa
Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη τύπου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις  juniors  στη Λάρισα  – 23 Απριλίου  έως 2 Μαΐου 2024

Συνέντευξη τύπου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις  juniors  στη Λάρισα  – 23 Απριλίου  έως 2…