Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δωρεάν rapid tests την Τετάρτη στη Λουτροπηγή και την Πέμπτη στους Σοφάδες

Αποτελέσματα rapid tests στη Θεσσαλία

Δωρεάν rapid tests την Τετάρτη στη Λουτροπηγή και την Πέμπτη στους Σοφάδες  

H Δημοτική Αρχή Σοφάδων, στο πλαίσιο των ενεργειών για την προστασία της υγείας των πολιτών και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ προχωρά σε νέους προληπτικούς δωρεάν ελέγχους rapid tests για την πρόληψη και αποτροπή διασποράς του Covid-19.

Συγκεκριμένα:

Την Τετάρτη 7/4/2021  από ώρα 11.00 έως 14.00 θα πραγματοποιηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid (rapid tests) στη Λουτροπηγή.

Την Πέμπτη 28/3/2021  από ώρα 10.00 έως 14.00 θα πραγματοποιηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid (rapid tests) στην κεντρική πλατεία Σοφάδων (πλησίον Δημαρχείου) όπου μπορούν να ελεγχθούν οι κάτοικοι της πόλης, των γειτονικών κοινοτήτων αλλά και όποιος κάτοικος άλλης περιοχής επιθυμεί.

Για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας, όσοι πολίτες προσέλθουν θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους και να έχουν μαζί τους απαραίτητα την ταυτότητά τους, αποστέλλοντας SMS με τον αριθμό 1 στο 13033 για τη μετακίνηση τους.




Total
0
Shares
Previous Article
ανάδειξη της Ενάλιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Διαδικτυακή εκδήλωση για την παρουσίαση νέων καινοτόμων ψηφιακών εφαρμογών για την ανάδειξη της Ενάλιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Next Article
doro pasxa

Δώρο Πάσχα: Σε δύο φάσεις οι πληρωμές για όσους ήταν σε αναστολή