Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δωρεάν διανομή κοτόπουλου στους ωφελούμενους του προγράμματος από τη ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας θα προχωρήσει σε διανομή κοτόπουλου, στους ωφελούμενους του προγράμματος.

Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι, οι οποίοι υπέβαλλαν αίτηση στον Δήμο Μουζακίου και εγκρίθηκε, να προσέλθουν στον Χώρο “Εστία” Δήμου Μουζακίου (Σωτήρος 1, Μουζάκι), την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου ώρες 08:30 εώς 14:00μ.μ. ή την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου ώρες 08:30-14:00μ.μ.

Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν υποχρεωτικά Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και επίσημο έγγραφο (όπως βιβλιάριο ασφάλισης ή κάρτα ΑΜΚΑ), στο οποίο αναγράφεται ο αριθμός ΑΜΚΑ του αιτούντος (του ατόμου που υπέβαλλε την αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα).

Σε περίπτωση που ο αιτώντας δεν μπορεί να παραστεί αυτοπροσώπως, δύναται να παραλάβει τα τρόφιμα και άλλο μέλος της οικογένειας, προσκομίζοντας υποχρεωτικά Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και επίσημο έγγραφο με τον αριθμό ΑΜΚΑ του αιτούντος αλλά και του ιδίου.

Τέλος, σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο, μόνο εφόσον αυτό φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων για σήμερα Τρίτη

Επόμενο άρθρο

Επιστολή του Προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Κωτσού προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Κουρουμπλή