Δοκιμασία στη Ρόδο για τον Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ

ask kolosos Rodou

Δοκιμασία στη Ρόδο για τον Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ

Στη μακρινή Ρόδο θα βρεθεί το Σάββατο 21 Ιανουαρίου ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, ο οποίος στις 4 μ.μ. θα αντιμετωπίσει τον Κολοσσό H Hotels.

Απέναντι στην ΑΕΚ, η ομάδα της Καρδίτσας άνοιξε το Β’ γύρο με ένα εντελώς διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο, ικανό να συνδυάσει αποτελεσματικότητα και μπάσκετ που θα της επιτρέψει να πετύχει το φετινό μεγάλο της στόχο: Την ανανέωση της παρουσίας της στην Basket League!

Οι «κυανόλευκοι» έχουν ρίξει όλο το βάρος στην αγωνιστική βελτίωση και με τις πρόσφατες προσθήκες στο ρόστερ τους, διεκδικούν με μεγαλύτερες αξιώσεις τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Η διοίκηση, σε συνεργασία με το προπονητικό επιτελείο δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια ενίσχυσης και στο πλαίσιο αυτό, εξετάζονται περιπτώσεις περαιτέρω τόνωσης του έμψυχου δυναμικού σε συγκεκριμένες θέσεις.

Το βέβαιο είναι ότι ο Α.Σ.Κ., με καθημερινή δουλειά, πίστη στις δυνατότητές του, ανάκτηση της ψυχολογίας και πρωτίστως, μαζί με τη μεγαλύτερή του δύναμη στο πλευρό του, τον κόσμο του, είναι αποφασισμένος να παλέψει με πάθος καθένα από τα επόμενα ματς.

Ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς, ωστόσο ο «μαραθώνιος» της Basket League δεν αφήνει κανένα περιθώριο για εφησυχασμό και ο Α.Σ.Κ. έχει μπροστά του πολύ δύσκολες δοκιμασίες. Η πρώτη από αυτές έρχεται το Σάββατο, όπου το συγκρότημα του Νίκου Παπανικολόπουλου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Κολοσσό Ρόδου H Hotels. Ο αντίπαλος συγκαταλέγεται στις πιο επιτυχημένες επαρχιακές ομάδες την τελευταία 15ετία και για τον Α.Σ.Κ. το ταξίδι αυτό αποτελεί το πιο μακρινό στην ιστορία του, αντιμετωπίζοντας νέα, μεγάλη αγωνιστική πρόκληση.

Η νησιώτικη ομάδα είναι από τις πιο φορμαρισμένες του πρωταθλήματος, καθώς μετρά τέσσερις διαδοχικές νίκες, βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και είναι αήττητη στην έδρα της με ρεκόρ 6-0, επίδοση έχει σημειώσει φέτος μέχρι στιγμής μόνο ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Στο ποιοτικό και γεμάτο λύσεις ρόστερ του Κολοσσού, ο Α.Σ.Κ. φιλοδοξεί να παρουσιαστεί έτοιμος και να διεκδικήσει ένα μεγάλο αποτέλεσμα που θα διαφοροποιήσει αισθητά τους βαθμολογικούς συσχετισμούς. Μπορεί η ομάδα της Καρδίτσας να μην έχει καταφέρει ακόμη να πετύχει νίκη εκτός έδρας, ωστόσο η εικόνα στα τελευταία ματς αλλά και το γεγονός ότι απέναντι στον ίδιο αντίπαλο, στο παιχνίδι του Α’ γύρου ήρθε το ιστορικό πρώτο ροζ φύλλο αγώνα στην κατηγορία, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι κανείς δεν είναι σε θέση να προδιαγράψει την έκβαση της επερχόμενης αναμέτρησης.

Η προετοιμασία των «κυανόλευκων» ξεκίνησε και το προπονητικό επιτελείο καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για το απαιτητικό αυτό παιχνίδι.
Total
0
Shares