Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δήμος Παλαμά: Βράβευση μαθητών του ΕΠΑΛ Παλαμά

palamas sxoleio epal vravefsi

Δήμος Παλαμά: Βράβευση μαθητών του ΕΠΑΛ Παλαμά

Την Τρίτη 16-05-2023 ο Δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελλαρίου, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του ΕΠΑΛ Παλαμά προκειμένου να τους συγχαρεί και να τους απονείμει έπαινο για την συμμετοχή και την διάκρισή τους σε δύο πανελλήνιους μαθητικούς διαγωνισμούς.

Καλωσόρισε  τους μαθητές εκφράζοντας τους   καταρχάς τα  συγχαρητήρια του για την απόφασή τους να συμμετέχουν στους παραπάνω απαιτητικούς και ανταγωνιστικούς παράλληλα διαγωνισμούς ενώ στη συνέχεια ζήτησε από τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς να τον ενημερώσουν για το αντικείμενο του εκάστοτε διαγωνισμού, το μέγεθος δυσκολίας καθώς και τις εμπειρίες που αποκόμισαν από την συμμετοχή τους. Αφού ενημερώθηκε δήλωσε ότι νιώθει πολύ περήφανος για τους     εκπαιδευτικούς και μαθητές του ΕΠΑΛ Παλαμά, οι οποίοι  είναι συνεχώς ενεργοί  συμμετέχοντας  σε διάφορες δράσεις και διαγωνισμούς επιδιώκοντας καινούργιες γνώσεις και εμπειρίες προκειμένου να δημιουργήσουν κίνητρα και στόχους τα οποία θα αξιοποιήσουν στον μετέπειτα εργασιακό τους βίο. Τόνισε ότι θα είναι δίπλα τους σε ότι χρειαστούν και  ευχήθηκε καλή επιτυχία στους τελειόφοιτους και καλή πρόοδο στους υπόλοιπους και έδωσε  επαίνους σε παιδιά και εκπαιδευτικούς ως ένα απλό δείγμα ηθικής ανταμοιβής.

Ο ένας από τους δύο διαγωνισμούς ήταν ο“YOUNGBUSINESSTALENTS”συμμετείχαν δύο  ομάδες του ΕΠΑ.Λ. ΠΑΛΑΜΑ, οι “DPNCOMPANY” και ‘UNBEATABLE’οι οποίες και κατάφεραν να προκριθούν στον εθνικό τελικό. Στον τελικό η “DPNCOMPANY”κατάφερε  να διακριθεί μιας και έλαβε την 1η θέση στην πεντάδα της και την 3ηθέση στην γενική κατάταξη.

Ο άλλος διαγωνισμό ήταν της Οικονομικής Ολυμπιάδας ο οποίος διεξάγεται παράλληλα  σε 15 χώρες  και  συμμετείχαν 3007 παιδιά.Από την Ελλάδα συμμετείχαν  168 σχολεία. Συνολικά 6 μαθητές από το  ΕΠΑΛ Παλαμά προκρίθηκαν στον Περιφερειακό γύρο και 1 μαθήτρια προκρίθηκε  στον  τελικό γύρο της χώρας μας, ο οποίος θα διεξαχθεί μετά τις πανελλήνιες εξετάσεις απ όπου και θα βγούν και οι μαθητές εκπρόσωποι της Ελλάδας.

Οι μαθητές και οι καθηγητές που συμμετείχαν ήταν:

Για την ομάδα ‘DPNCOMPANY’ οι: Τσιάπουλας Δημήτριος,ΠατούνηςΤίμος, Νασιάκος Ευθύμιος, ΠατούνηΚέλλυμε συντονίστρια καθηγήτρια τηνΚαλογεροπούλου Αικατερίνη.

Για την ομάδα ‘UNBEATABLE’ οι: Τσιούκα Αθανασία-Μαρία,Σπυρόπουλος Νικόλαος, Κατσιαούνου Ζωή-Ειρήνημε συντονιστή καθηγητή τονΔουλγεράκη Μιχαήλ.

Στην Οικονομική Ολυμπιάδα οι:Τσιούκα Αθανασία-Μαρία,ΠατούνηΚέλλυ, Κατσιαούνου Ζωή-Ειρήνη, Γιώτα Ηλιάνα-Σπυριδούλα, Κατσιαούνου Ελένη-Άρτεμις

και Τσιάπουλας Δημήτριος.Η μαθήτριαΤσιούκα Αθανασία-Μαρία προκρίθηκε στοντελικό γύρο. Συντονιστές καθηγητές ήταν οι Δουλγεράκης Μιχαήλ και η Καλογεροπούλου Αικατερίνη.




Total
0
Shares
Previous Article
kentriki omilia Tsiara Karditsa 2023

Ομιλία Κώστα Τσιάρα στην Καρδίτσα σήμερα Πέμπτη 18/5

Next Article
ASKarditsas Agorastos mpourousis

Επίσκεψη της διοίκησης της Α.Σ.Καρδίτσας ΚΑΕ στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Related Posts

mAigov elliniki dimokratia
Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργίες Action Bot αποκτά το mAigov

Δημήτρης Παπαστεργίου: Ο Ψηφιακός Βοηθός αναβαθμίζει την αλληλεπίδραση των πολιτών με το Kράτος
dei programmata
Διαβάστε περισσότερα

Νέα αγροτικά προϊόντα «ΓΑΙΑ» από τη ΔΕΗ 

Νέα αγροτικά προϊόντα «ΓΑΙΑ» από τη ΔΕΗ  Αποκλειστικά για πελάτες με αγροτική ιδιότητα Συνολική διάρκεια 10 χρόνια Σταθερή…