Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δήμος Μουζακίου: Σε εξέλιξη ασφαλτοστρώσεις & τσιμεντοστρώσεις στη Δρακότρυπα

drakotrypa asfaltos

Δήμος Μουζακίου: Σε εξέλιξη ασφαλτοστρώσεις & τσιμεντοστρώσεις στη Δρακότρυπα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται αυτές τις ημέρες από το Δήμο Μουζακίου, εργασίες τσιμεντοστρώσεων και ασφαλτόστρωσης δρόμων στην Τοπική Κοινότητα Δρακότρυπας.

Σε επιτόπια αυτοψία προέβη ο Δήμαρχος κ. Θεοφάνης Στάθης με τον Πρόεδρο της Τ.Κ. κ. Σεραφείμ Κωστάκη, οι οποίοι ενημερώθηκαν από τον ανάδοχο για την πορεία των παρεμβάσεων.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι 100.000 ευρώ και προβλέπει τα εξής:.

  1. Θέση «Άγιος Ιωάννης»: Εργασίες κατασκευής ασφαλτόστρωσης μήκους 400,00 μέτρων και πλάτος 3,50 μέτρων.
  2. Θέση «Δημοτικό σχολείο προς «Νικαγιά»: Εργασίες κατασκευής ασφαλτόστρωσης μήκους 250 μέτρων, πλάτους από 3,50 μέτρων.
  3. Θέση «Προς Χαρίση»: Εργασίες κατασκευής τσιμεντόστρωσης από σκυρόδεμα κατηγορίας C16/20 πάχους 0,17 μέτρων, μήκους 40 μέτρων, πλάτους 3,50 μέτρων, οπλισμένη με δομικό πλέγμα Β500C οπής 0,10Χ0,10 μέτρα.
  4. Θέση «Σπάθες»: Εργασίες κατασκευής τσιμεντόστρωσης από σκυρόδεμα κατηγορίας C16/20 πάχους 0,17 μέτρων, μήκους 200 μέτρων, πλάτους 3,20 μέτρων, οπλισμένη με δομικό πλέγμα Β500C οπής 0,10Χ0,10 μέτρα.
  5. Θέση «προς Μάρμαρο»: Εργασίες κατασκευής ασφαλτόστρωσης μήκους 400 μέτρων, πλάτους 3,50 μέτρων.

Οι εργασίες εκτελούνται σε οδικά τμήματα τα οποία είτε είναι ασφαλτοστρωμένα η τσιμεντοστρωμένα αλλά κατεστραμμένα από έντονα καιρικά φαινόμενα, είτε σε χωματόδρομους.

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

Σε δήλωσή του αμέσως μετά την επίσκεψη στη Δρακότρυπα, ο Δήμαρχος Δ. Μουζακίου κ. Θ. Στάθης επισήμανε: « Η συνεχής βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των δημοτών μας, η δυναμική διεκδίκηση πόρων από την κεντρική διοίκηση προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά και η ανάπτυξη επωφελών συνεργειών σε τοπικό επίπεδο, αποτελούν πρωταρχικές επιδιώξεις για τη δημοτική Διοίκησή μας. Οι παρεμβάσεις που γίνονται αυτή την περίοδο στη Δρακότρυπα, είναι απτή απόδειξη ότι οι προσπάθειές μας έχουν ουσιαστικά αποτελέσματα προς όφελος φυσικά των συνδημοτών μας. Εκφράζω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου προς τη «ΔΕΗ Ανανεώσιμες Α.Ε.», στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Δρακότρυπας, στo Τοπικό Συμβούλιο και σε όλους τους συντελεστές που βοήθησαν καθοριστικά στην υλοποίηση αυτού του πολύ σημαντικού έργου. Ο αγώνας μας για την τοπική ανάπτυξη συνεχίζεται».




Total
0
Shares
Previous Article
covid anagnorisi nosokomeio trikala

Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων: Συμβολική αναγνώριση στους υπερασπιστές της ζωής

Next Article
Δήμος Μουζακίου: Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα αύριο Παρασκευή (19/04) - Επιδείνωση του καιρού από την Παρασκευή με βροχές και καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά - ΕΜΥ: Επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες από σήμερα αργά το βράδυ - Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ με ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Κλειστό τμήμα του αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε. - Αίρεται η διακοπή της κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη - Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο περιφέρειας Θεσσαλίας λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών - Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού - Μετά τις υψηλές θερμοκρασίες έρχεται η κακοκαιρία «PETAR» - Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού από την Περιφέρεια Θεσσαλίας/Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας - Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ - Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων - Καιρός: Επιδείνωση προβλέπει η ΕΜΥ για αύριο Παρασκευή στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα

Καιρός: Επιδείνωση προβλέπει η ΕΜΥ για αύριο Παρασκευή στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα

Related Posts

xorodia koimisis theotokou mouzakiou
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 Η εκδήλωση…
dei podilatikos giros ellados 2024
Διαβάστε περισσότερα

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η ΔΕΗ μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης του εθνικού ποδηλατικού Γύρου που αναβαθμίζεται διαρκώς

Θεσσαλονίκη – Αθήνα και Καρδίτσα οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι της ΔΕΗ για ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ηλεκτρονική υποβοήθηση, με κληρώσεις και δώρο ένα e-bike