Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΔΗΜΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ: Επιτυχημένες κοινωνικές δράσεις με δωρεάν ΩΡΛ εξετάσεις σε Λύκειο Μουζακίου και Καππά από ομάδα ιατρών υπό τον καθηγητή Ιωάννη Γιωτάκη 

Giwtakis eksetaseis Dimos Mouzakiou

ΔΗΜΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ: Επιτυχημένες κοινωνικές δράσεις με δωρεάν ΩΡΛ εξετάσεις σε Λύκειο Μουζακίου και Καππά από ομάδα ιατρών υπό τον καθηγητή Ιωάννη Γιωτάκη 

 Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Καππασιωτών, τη στενή συνεργασία του Δήμου Μουζακίου και τη συμπαράσταση του προέδρου της Τ.Κ. Καππά κ. Δημήτρη Φωτάκη, πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία δυο εξαιρετικές κοινωνικές δράσεις, την Παρασκευή 7/4/2023 στο Λύκειο Μουζακίου και το Σάββατο 8/4/2023, στο Πολιτιστικό Κέντρο στην πλατεία της Καππά.

Πρόκειται για ιατρικές εξετάσεις προληπτικού ωτορινολαρυγγολογικού ελέγχου οι οποίες έγιναν από ομάδα πέντε εξειδικευμένων ιατρών με επικεφαλής τον Ομότιμο καθηγητή ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ιωάννη Γιωτάκη ο οποίος κατάγεται από την Καππά.

Την επιστημονική ομάδα αποτελούσαν οι κ.κ.: Δρ. Αριστείδης Γιωτάκης, Ιωάννης Κουλέντης, Λάμπρος Μαριόλης, Χρήστος Μπούτρης.

Την πρώτη ημέρα εξετάστηκαν οι μαθητές του Λυκείου Μουζακίου, αφού προηγήθηκε μια μικρή εκδήλωση υποδοχής της επιστημονικής ομάδας στο Αμφιθέατρο του σχολείου. Εκεί ο Δήμαρχος Δ. Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης με το Διευθυντή του ΓΕΛ κ. Γιώργο Φιλίππου καλωσόρισαν τους γιατρούς ΩΡΛ και τον καθηγητή κ. Ι. Γιωτάκη.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε από καρδιάς τον καθηγητή, τους γιατρούς της ομάδας του, τον Διευθυντή, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του Λυκείου Μουζακίου για την καθοριστική συμβολή τους στην υλοποίηση της σημαντικής ιατρικής δράσης. Ειδικά στους γιατρούς απέδωσε τα εύσημα διότι ανταποκρίθηκαν αμέσως και με μεγάλη προθυμία στο κάλεσμα των τοπικών φορέων.

Το Σάββατο το πρωί η ίδια δράση επαναλήφθηκε από την ιατρική ομάδα στη γενέτειρα του επικεφαλής κ. Γιωτάκη, στην Τ.Κ. Καππά, με συμμετοχή δεκάδων κατοίκων και δημοτών γενικότερα, παρουσία του Δημάρχου Δ. Μουζακίου κ. Θ. Στάθη.

Το παρών στις δράσεις έδωσαν ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Νίκος Ζαρνακούπης, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Παπακώστας, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Συντονιστής των δυο επιτυχημένων ιατρικών δράσεων κ. Χρυσόστομος Μητροπάνος, ο οποίος διένειμε στους γιατρούς το βιβλίο που έγραψε προς τιμήν του Νεομάρτυρα Κωνσταντίνου εκ Καππούας.

Σύντομους χαιρετισμούς προς τους εκπαιδευτικούς και μαθητές του Λυκείου Μουζακίου, αλλά και προς τους κατοίκους της Καππά απεύθυνε ο Καθηγητής ΩΡΛ κ. Ι. Γιωτάκης, επισημαίνοντας την κρισιμότητα της καθημερινής προσωπικής φροντίδας και υγιεινής και την αποφυγή χρήσης διαφόρων αντικειμένων η ειδών που κυκλοφορούν στο εμπόριο για καθαρισμό αυτιών η της μύτης, χωρίς τις ιατρικές συμβουλές.




Total
0
Shares
Previous Article
vathro podilasia

Πρωταθλητής Κεντρικής Ελλάδας ο Αλέξης Μπαξεβάνος του Π.Ο. Καρδίτσας

Next Article
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών ο Παύλος Τρυφέρης

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών ο Παύλος Τρυφέρης

Related Posts

xorodia koimisis theotokou mouzakiou
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 Η εκδήλωση…
dei podilatikos giros ellados 2024
Διαβάστε περισσότερα

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η ΔΕΗ μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης του εθνικού ποδηλατικού Γύρου που αναβαθμίζεται διαρκώς

Θεσσαλονίκη – Αθήνα και Καρδίτσα οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι της ΔΕΗ για ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ηλεκτρονική υποβοήθηση, με κληρώσεις και δώρο ένα e-bike