Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δήμητρα/Απόλλων: Και ο Κ. Μπονέλης στον Ολυμπιακό

Στη Κ20 του ΑΟΤ ο Τσιμπούκας

Ένας ακόμη νεαρός αθλητής από τα τμήματα υποδομής της Δήμητρας/Απόλλων  άρεσε και επιλέχθηκε από τους ιθύνοντες του ΟΣΦΠ και θα αποτελεί στέλεχος της Κ14 της Πειραιώτικης ΠΑΕ. Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Μπονέλη που γεννήθηκε το 2003, βασικό στέλεχος και αυτός της περσινής Κ14 της Δήμητρας/Απόλλων αλλά και της ΕΠΣ Τρικάλων, αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και στόπερ και διακρίνεται για τη ταχύτητα, τα σωματικά του προσόντα και το δυναμικό του παιχνίδι.

Προσηλωμένος στο στόχο του, δουλευταράς και εξαιρετικός χαρακτήρας και αυτός, παρά το γεγονός ότι έχει δύο μόνο χρόνια εκπαίδευσης στη Δήμητρα/Απόλλων έδειξε ότι μπορεί μέσα από τη δουλειά να φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία Σαραγίων με προπονητή τον κ. Άρη Μπαούση. Ο αθλητής έπειτα από συμφωνία με την οικογένειά του, τη Δήμητρα/Απόλλων και τον ΟΣΦΠ, λόγω του νεαρού της ηλικίας του τη φετινή χρονιά θα αγωνίζεται ως δανεικός στο Παιδικό τμήμα της Δήμητρας ενώ θα συμμετέχει σε πολλές προπονήσεις, Τουρνουά και αγώνες με την Κ14 του Ολυμπιακού.

Στην Κ20 του ΑΟΤ θα αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν ο Στέφανος Τσιμπούκας ύστερα από το έντονο ενδιαφέρον που έδειξαν και οι άνθρωποι της Τρικαλινής ΠΑΕ και συγκεκριμένα ο κ. Καλιτζάκης. Είναι γεννημένος το 1999 αγωνίζεται στη θέση του αριστερού στόπερ και πρόκειται για έναν ελπιδοφόρο αθλητή που πήρε τη βασική του εκπαίδευση στη Δήμητρα/Απόλλων από το 2009 και όλοι του εύχονται να αγωνιστεί στο μέλλον στην επαγγελματική ομάδα του ΑΟΤ.




Total
0
Shares
Previous Article

Συγχαρητήρια σε Α.Ντρισμπιώτη, Α.Παπαμιχαήλ και Π.Τσινοπούλου

Next Article

Ιερά Αγρυπνία για την απόδοση της Εορτής Της Κοιμήσεως και Μεταστάσεως της Θεοτόκου

Related Posts

sport agrafa dermatas
Διαβάστε περισσότερα

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι Δύσκολο το πρωινό της Κυριακής για τον Κρυάκουρα. Ο βαρύς  καιρός με τα…