Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Μουζακίου και Προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας Γιώργου Κωτσού

Για άλλη μια χρονιά η πατρίδα μας καταβάλλει προσπάθεια να μπορέσει να ξεφύγει από το τέλμα της μνημονιακής υπανάπτυξης.

Και την φετινή μεγάλη γιορτή της γέννησης του Θεανθρώπου, ο λαός μας θα την βιώσει μέσα σε ένα ασφυκτικό κλοιό στερήσεων και ιδιαίτερης ανασφάλειας για το μέλλον, τον οποίο δημιούργησε η πολυετής διάρκεια της οικονομικής κρίσης! Είναι βέβαιο ότι οι αντοχές της ελληνικής οικογένειας έχουν φτάσει πλέον στα όριά τους και άμεσα θα πρέπει να δοθούνεπιτέλους οριστικές λύσεις στα έντονα υπαρξιακά αδιέξοδα που αντιμετωπίζει.

Τα Χριστούγεννα γεμίζουν χαρά τον κόσμο, τον επηρεάζουν θετικά και τον κάνουν πάντα να βγαίνει από τον «κύκλο» της σκληρής καθημερινότητας για να διασκεδάσει, συμμετέχοντας ενεργά στις κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις που οργανώνονται στις πόλεις και στα χωριά.

Αυτή η γιορτινή απελευθέρωση αποτελεί το πιο αισιόδοξο μήνυμα που στέλνουν κάθε χρόνο τέτοια εποχή οι Έλληνες για το αύριο, καθώς καταδεικνύει τα τεράστια αποθέματα δύναμης και πίστης που διαθέτουν για να δώσουν την τελική μάχη της επιβίωσης.

Είμαι βέβαιος ότι σύντομα θα δοθεί σε όλους μας η ευκαιρία να τα αξιοποιήσουμε στον μέγιστο βαθμό, συμβάλλοντας ο καθένας μας ξεχωριστά, στην ολική αναστροφή της φθίνουσα πορείας όπου έχει εγκλωβιστεί η χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου, σε κάθε οικογένεια, σε κάθε κάτοικο αυτού του ευλογημένου τόπου, το πνεύμα των Χριστουγέννων να γεμίσει τη ζωή τους με υγεία, χαρά και πολλές ελπίδες ευτυχίας για το μέλλον.   




Total
0
Shares
Previous Article

Ευχές του Δημάρχου Πύλης Κων/νου Μαράβα για Χριστούγεννα & Νέο Έτος

Next Article

Αποκομμένη πάλι η Αργιθέα από τον έξω κόσμο

Related Posts