Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των χορευτικών της Οξυάς

Σε μια σεμνή χριστουγεννιάτικη γιορτή, που πραγματοποιήθηκε στο χώρο όπου τελευταία ο Σύλλογός μας καταφεύγει προσωρινά για τις πρόβες των χορευτικών του τμημάτων, ο Άγιος Βασίλης επισκέφθηκε και φέτος τους μικρούς χορευτές του Συλλόγου της Οξυάς, το απόγευμα της Κυριακής, 17 Δεκεμβρίου 2017, αφήνοντας και πάλι τα συμβολικά του δωράκια σ’ όλα τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου της Οξυάς, που προσήλθαν με τους γονείς τους, για ν’ απολαύσουν λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς, στο πνεύμα των Χριστουγέννων και των Άγιων ημερών τους.

Παρόντα και όλα τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου, με τον πρόεδρο Γιώργο Καραβίδα και τη νέα δασκάλα χορού, την Αθηνά Σιδέρη, ν’ απευθύνουν τις καθιερωμένες χριστουγεννιάτικες ευχές σε γονείς και παιδιά.

Επιβάλλεται ν’ αναφερθεί πως τόσο τον Άγιο Βασίλη όσο και το Σύλλογο βοήθησε στην αποστολή τους και η εταιρία «ΑΝΟΔΟΣ», των συγχωριανών μας Γκέκα Θ. & Ν. – Γιώτη Γ. , τους οποίους και ευχαριστούμε θερμότατα.

Καλά Χριστούγεννα, λοιπόν, και ευτυχισμένο το νέο έτος !!! Και σας περιμένουμε όλους, μέλη, φίλους και λοιπούς συγχωριανούς μας, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας μας, που θα γίνει στην έδρα του Συλλόγου μας, το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας στην Οξυά, το Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2018.

Από το ΔΣ του Συλλόγου

20171217 162900

20171217 162947

20171217 163101




Total
0
Shares
Previous Article

Προβολή ταινίας στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Μουζακίου

Next Article

9Χ9 για το Γ.Σ. Μουζακίου - Επικράτησε άνετα και του Ίκαρου Λάρισας

Related Posts