Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

BREVET στη Στράτα των Βλάχων & Πύλη Randonneur

BREVET “Στράτα των Βλάχων – 400χλμ & Πύλη Randonneur 2017 – 200χλμ”

Το Καταφύγιο Κόζιακα διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά 2 διαδρομές υπεραποστάσεων, τη “Στράτα Των Βλάχων” και την “Πύλη Randonneur 2017” 200 χλμ.

Οι διαδρομές έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα Ελληνικών Brevets για τις 5 Αυγούστου 2017.

Η πρώτη διαδρομή “ΣΤΡΑΤΑ ΤΩΝ ΒΛΑΧΩΝ” συνολικής απόστασης 400 χλμ. θα ξεκινάει από την Πύλη Τρικάλων και διασχίζοντας Τρίκαλα – Καλαμπάκα – Γρεβενά – Περιβόλι – Βάλια Κάλντα – Βοβούσα – Μέτσοβο – Χαλίκι – Γαρδίκι – Χρυσομηλιά – Διάβα – Μεγάρχη – Πρίνος – Γοργογύρι – Δενδροχώρι – Φήκη – Πηγή – Λυγαριά θα τερματίζει εκ νέου στην Πύλη.

Τα σχεδόν 6000 υψομετρικά που συγκεντρώνει η διαδρομή την καθιστούν μία από τις πιο δύσκολες και απαιτητικές που έχουν χαραχτεί στην Ελλάδα.

Φέτος για δεύτερη φορά θα πραγματοποιηθεί και εναλλακτική διαδρομή 200χλμ. έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα και σε άλλους αθλητές να γνωρίσουν τα ορεινά του νομού μέσα από μία πανέμορφη διαδρομή που διασχίζει τα χωριά της Βορειο-Δυτικής πλευράς των Τρικάλων και της Καλαμπάκας.

Η διαδρομή θα ξεκινάει από την Πύλη και περνώντας διαδοχικά από τα χωριά της όμορης Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, Φανάρι – Κανάλια, θα εισέρχεται στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και θα διέρχεται από Τρίκαλα – Καλαμπάκα – Καστανιά – Κρανιά – από τον απαράμιλλης ομορφιάς ναό του Τιμίου Σταυρού Δολιανών με τους δώδεκα τρούλους στην περιοχή του Ασπροπόταμου  – Περιοχή Τρία Ποτάμια – Δέση – Περτούλι – Ελάτη και θα καταλήγει εκ νέου στο Δημαρχείο Πύλης.

23a6b859edd240eca630e79ea6fe3dfb 846bdf380abc9cb6e3ec9921171b4907




Total
0
Shares
Previous Article

Νέος Πρόεδρος στην Τ.Κ. Μοσχοφύτου ο Ευαγγελίδης Γελαδάρης

Next Article

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Λίμνης Πλαστήρα

Related Posts