Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αύριο τελειώνουν οι αποκαταστάσεις στη γέφυρα Ελληνοκάστρου προς Αμυγδαλή και δίδεται στην κυκλοφορία ο δρόμος

erga gefira ellinokastro ekso

Αύριο τελειώνουν οι αποκαταστάσεις στη γέφυρα Ελληνοκάστρου προς Αμυγδαλή και δίδεται στην κυκλοφορία ο δρόμος

Μέσα σε σύντομο χρόνο έπιασαν δουλειά τεχνικά συνεργεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας σε συνεννόηση με τον Δήμο Μουζακίου, στην πληγείσα από την κακοκαιρία γέφυρα Ελληνοκάστρου, στον κεντρικό δρόμο προς το χωριό Αμυγδαλή.

Όπως είναι γνωστό, κατά το διήμερο (11 και 12 Ιανουαρίου 2022), των έντονων βροχοπτώσεων στην περιοχή αλλά και στο Νομό Καρδίτσας γενικότερα, το έδαφος κάτω από τη γέφυρα υπέστη σημαντική διάβρωση με αποτέλεσμα το οδόστρωμα να βρίσκεται σχεδόν στον αέρα και να απαγορευτεί η κυκλοφορία των οχημάτων.

Έτσι , οι δυο Τοπικές Κοινότητες παραμένουν χωρίς οδική σύνδεση μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα αποκατάστασης των ζημιών που έγιναν.

Από την Τετάρτη 12/01/2022, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη τεχνικές παρεμβάσεις με επισκευαστικές εργασίες στη γέφυρα και τοποθέτηση νέων σωλήνων στο κάτω μέρος για τη διέλευση των υδάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα έργα θα ολοκληρωθούν αύριο Παρασκευή 14/01/2022, οπότε και θα δοθεί ξανά στην κυκλοφορία ο δρόμος.

Σήμερα, (Πέμπτη 13/01/2022), το πρωί, το εργοτάξιο στη γέφυρα Ελληνοκάστρου επισκέφτηκαν ο μέχρι πρότινος αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος, (αναμένεται άμεσα η απόφαση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστού για την παράταση της θητείας η την αντικατάστασή του), οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Μουζακίου κ.κ. Γιώργος Φούντας, Ηλίας Τρυφέρης και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Ελληνοκάστρου κ. Δημήτρης Γρηγορίου.

erga gefira ellinokastro 6

erga gefira ellinokastro 1 erga gefira ellinokastro 2 erga gefira ellinokastro 3 erga gefira ellinokastro 4 erga gefira ellinokastro 5




Total
0
Shares
Previous Article
Αποτελέσματα rapid tests στη Θεσσαλία

Το πρόγραμμα των μαζικών δειγματοληπτικών ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού στη Θεσσαλία αύριο Παρασκευή 14/1

Next Article
kotsos stylianos

Γιώργος Κωτσός: «Πολιτική Προστασία - Ενιαίος Φορέας Διαχείρισης Υδατικών Πόρων - Αχελώος» 

Related Posts

Ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας - Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας: Κάλεσμα σε συνάντηση για το φορολογικό - Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας: Κάλεσμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας (Τετάρτη 8/3/2023) - Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Εμπορικό Σύλλογο Καρδίσας
Διαβάστε περισσότερα

Συνάντηση-ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας με τον Δήμαρχο κ. Τσιάκο Βασίλειο και την Αντιδήμαρχο κα. Όλγα Μακρή

Συνάντηση-ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας με τον Δήμαρχο κ. Τσιάκο Βασίλειο και την Αντιδήμαρχο κα. Όλγα Μακρή Την…