Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας: Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων & Συμβάντων 24.08.22

astynomia Volos

Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας: Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων & Συμβάντων 24.08.22

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Εξιχνίαση κλοπής από όχημα – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού

Από το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής από Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο που διαπράχθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο δράστης, την 07-04-2022 το μεσημέρι, αφαίρεσε από το εσωτερικό του οχήματος μία τσάντα, ιδιοκτησίας αλλοδαπού, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των -1.500- ευρώ, το χρηματικό ποσό των -300- λέβα Βουλγαρίας, καθώς και διάφορα προσωπικά έγγραφα.

Σύλληψη τριών ημεδαπών για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, σήμερα (24-08-2022) τις μεταμεσονύχτιες ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, -3- ημεδαποί άνδρες, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο όπου επέβαιναν, κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού -2- νάιλον συσκευασίες με αποξηραμένη κάνναβη, συνολικού βάρους -4,2- γραμμαρίων και -1- τρίφτη με υπολείμματα κάνναβης. Η κάνναβη και ο τρίφτης κατασχέθηκαν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθη, χθες (23-08-2022) το πρωί στο Διεθνή Αερολιμένα της Σκιάθου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου, ένας αλλοδαπός, διότι επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τη Νάπολη, επιδεικνύοντας, κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο (διαβατήριο), το οποίο κατασχέθηκε.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (23-08-2022) το βράδυ σε περιοχή του Βόλου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, ένας ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα κάνναβης, βάρους -1,62- γραμμαρίων και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (23-08-2022) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους -2,4- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Εξιχνίασης απάτης με υπολογιστή – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο ημεδαπών

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μετεώρων σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών για απάτη που διαπράχθηκε την 22-03-2022 σε βάρος ημεδαπού.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 22-03-2022, άνδρας, προσποιούμενος τον πελάτη, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον παθόντα, προκειμένου να πραγματοποιήσει κράτηση σε ενοικιαζόμενα δωμάτια σε περιοχή του Δήμου Μετεώρων, καταφέρνοντας να του αποσπάσει τους κωδικούς e-banking, προφασιζόμενος την κατάθεση χρηματικού ποσού για την κράτηση δωματίου.

Ακολούθως, από τον τραπεζικό λογαριασμό του παθόντος μεταφέρθηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των -23.000- ευρώ, επιμερισμένο σε -10.000- και -13.000- ευρώ, αντίστοιχα, σε δύο τραπεζικούς λογαριασμούς των ημεδαπών δραστών.




Total
0
Shares
Previous Article
MINIONS 2 & ΟΥΤΕ ΚΑΝ στο Θερινό Κινηματογράφο Καρδίτσας

MINIONS 2 & ΟΥΤΕ ΚΑΝ στο Θερινό Κινηματογράφο Καρδίτσας

Next Article
«Παρών» και ο Ηρακλής Αμβροσίου στον Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ»

«Παρών» και ο Ηρακλής Αμβροσίου στον Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ»

Related Posts