Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΑΣΚαρδίτσας: Πανέτοιμος για το ντέρμπι με Δούκα

 

Α.Σ.Κ.- Δούκας το Σάββατο (5μ.μ.) στο κλειστό

Ένα πολύ καθοριστικό και κρίσιμο ματς, δίνει το Σάββατο ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, που υποδέχεται στο κλειστό στις 5 μ.μ. το Δούκα. Οι δυο ομάδες είναι ισόβαθμες, αναζητώντας νίκες για να ξεφύγουν από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας, οπότε η αναμέτρηση του Σαββάτου αναμένεται συναρπαστική και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, για την 15η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Για τον Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, το μοναδικό αποτέλεσμα είναι η νίκη, καθώς εκτός από τους βαθμούς, επιδιώκει να αποκτήσει πλεονέκτημα έναντι του προσεχούς αντιπάλου του. Μπορεί όλα τα παιχνίδια να έχουν τη δική τους σημασία, όμως το ντέρμπι του Σαββάτου θα είναι καθοριστικό για τη συνέχεια. Οι «κυανόλευκοι», έχουν μπροστά τους τη μεγάλη ευκαιρία να ανασάνουν βαθμολογικά και δε θέλουν να την αφήσουν να πάει χαμένη. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι προπονήσεις εστιάζονται τόσο στην επιθετική όσο και την αμυντική τακτική, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη το Σάββατο. Ο Στέφαν Τζόρτζεβιτς, που δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού στη Λευκάδα, ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα με στόχο να είναι ετοιμοπόλεμος και αυτός για το παιχνίδι του Σαββάτου. Στον Α.Σ.Κ. ποντάρουν πολλά στη δύναμη της έδρας και στην παρουσία των φιλάθλων της Καρδίτσας, που στέκονται δίπλα στην ομάδα και τη στηρίζουν δυναμικά.

Από την άλλη μεριά, ο Δούκας είναι μια από τις πιο επικίνδυνες επιθετικά ομάδες, καθώς εκτός του πρώτου σκόρερ της Α2 και άλλοτε διεθνή γκαρντ Αλέξη Κυρίτση, το ρόστερ διαθέτει παίκτες με επιθετικές αρετές, όπως οι Τόζιος, Παναγιωταράς, Τσιότρας, Κουκουλάς και Ιωάννου, όλοι τους με θητεία και παρουσία στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες. Στον πάγκο, βρίσκεται ο Γιάννης Γιαννόπουλος, με σημαντική παρουσία σαν αθλητής, ο οποίος έχει υπηρετήσει ως κόουτς και τις Εθνικές Ομάδες, έχοντας καθίσει στον πάγκο των Εθνικών Ομάδων Παίδων, Εφήβων, Νέων Ανδρών αλλά και της ομάδας Ανδρών στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2009.

Οι δυο ομάδες δεν έχουν συναντηθεί ποτέ στο παρελθόν, αλλά έχουν αρκετά κοινά στοιχεία ή μάλλον, αρκετά πρόσωπα με διαδρομή και στις δυο πλευρές. Ο κόουτς του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ Λευτέρης Καλογήρου, ήταν τις δυο προηγούμενες σεζόν συνεργάτης προπονητής στο Δούκα, ενώ τη φανέλα του Δούκα έχουν φορέσει στο παρελθόν, για δυο σεζόν ο Σεραφείμ Θέος και για μια ο Στέφαν Τζόρτζεβιτς. Επίσης, στο τεχνικό τιμ του Δούκα, ανήκει εδώ και τρία χρόνια ο, Καρδιτσιώτης και πρώην αθλητής του Α.Σ.Κ., Παύλος Τύμπας ο οποίος είναι ο υπεύθυνος εκγύμνασης και φυσικής κατάστασης της ομάδας.

Διαιτητές του αγώνα που θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο κλειστό της πόλης μας, έχουν οριστεί οι Ξενικάκης (Αν.Μακεδονίας), Τζιοπάνος (Θεσσαλονίκης) και Τζίμα (Θεσσαλονίκης).




Total
0
Shares
Previous Article

Να ενταχθούν στις Περιφέρειες οι Φορείς Διαχείρισης Προστατευoμένων Περιοχών

Next Article

Δύο λογοτεχνικές διακρίσεις για τον συγγραφέα και φιλόλογο του ΓΕΛ Σοφάδων Βαγγέλη Ντελή

Related Posts