Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αποτελέσματα rapid test στη Ματαράγκα – Εκ νέου δειγματοληπτικοί έλεγχοι τη Δευτέρα όπως και στους Σοφάδες

rapid test στο Δήμο Παλαμά

Αποτελέσματα rapid test στη Ματαράγκα – Εκ νέου δειγματοληπτικοί έλεγχοι τη Δευτέρα όπως και στους Σοφάδες

Στο πλαίσιο των ενεργειών για την προστασία της υγείας των πολιτών πραγματοποιήθηκαν  νέοι προληπτικοί δωρεάν έλεγχοι rapid tests στο Δήμο Σοφάδων για την αποτροπή διασποράς του Covid-19.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 08/10/2021 πραγματοποιήθηκαν δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid (rapid tests):

-Στη Ματαράγκα με πρωτοβουλία του Δήμου Σοφάδων και σε συνεργασία με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποιήθηκαν 41 τεστ και βρέθηκαν τρία θετικά.

Νέα rapid test σε Σοφάδες και Ματαράγκα τη Δευτέρα 11/10

H Δημοτική Αρχή Σοφάδων, στο πλαίσιο των ενεργειών για την προστασία της υγείας των πολιτών και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ προχωρά σε νέους προληπτικούς δωρεάν ελέγχους rapid tests για την πρόληψη και αποτροπή διασποράς του Covid-19.  Συγκεκριμένα:

Τη Δευτέρα 11/10/2021  από ώρα 08.00 έως 11.00 θα πραγματοποιηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid (rapid tests) στην κεντρική πλατεία των Σοφάδων.

Τη Δευτέρα 11/10/2021  από ώρα 11.00 έως 14.00 θα πραγματοποιηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid (rapid tests) στη Ματαράγκα όπου μπορούν να ελεγχθούν δημότες και των γειτονικών κοινοτήτων αλλά και όποιος κάτοικος άλλης περιοχής επιθυμεί.

Για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας, όσοι πολίτες προσέλθουν θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους και να έχουν μαζί τους απαραίτητα την ταυτότητά τους.

rapid test στη Ματαράγκα
Total
0
Shares