Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αποκαταστάσεις από τον «Ιανό»: Παραδόθηκε στην κυκλοφορία ο δρόμος προς την Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Καραϊσκάκη

iera moni prin meta

Αποκαταστάσεις από τον «Ιανό»: Παραδόθηκε στην κυκλοφορία ο δρόμος προς την Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Καραϊσκάκη Μαυρομματίου

 Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης των καταστροφών που προκάλεσε ο «Ιανός», στο δρόμο προς την Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου Καραϊσκάκη Μαυρομματίου. Τις εργασίες ολοκλήρωσης του έργου επέβλεψε ο Δήμαρχος Μουζακίου, Θεοφάνης Στάθης, ο οποίος τόνισε:

«Παραδίδουμε σήμερα στους δημότες μας, ένα πολύ σημαντικό έργο αποκατάστασης αλλά και προστασίας και ασφάλειας. Το έργο αυτό έχει διπλή αξία. Πρωτίστως αποκαταστήσαμε το οδόστρωμα και κάναμε νέα ασφαλτόστρωση και δευτερευόντως δημιουργήσαμε νέα τεχνικά, τα οποία θα διοχετεύουν τα νερά και δεν θα επιτρέπουν τα πλημμυρικά φαινόμενα, κυρίως στο συνοικισμό Αγίου Γεωργίου Καραϊσκάκη Μαυρομματίου. Τα έργα αποκατάστασης συνεχίζονται και εντίνονται και ως Διοίκηση του Δήμου Μουζακίου, εργαζόμαστε σκληρά για να κάνουμε τους συνδημότες μας να αισθάνονται ασφαλείς».

epivlepsi stathis
Επίβλεψη από τον Δήμαρχο, κατά τη δημιουργία συλλεκτήρων των υδάτων

 Αξίζει να σημειωθεί πως την 18η Σεπτεμβρίου, την ημέρα της θεομηνίας, η Δημοτική Αρχή έκοψε στην κυριολεξία το δρόμο που οδηγεί στη Μονή Αγίου Γεωργίου και απέτρεψε με αυτό τον τρόπο να πλημμυρίσει ο συνοικισμός.

iera moni agiou georgiou erga

Αναλυτικά στην κάμερα του Mouzakinews.gr τα έργα αποκατάστασης και η δήλωση του Δημάρχου Μουζακίου, Θεοφάνη Στάθη στο βίντεο που ακολουθεί:




Total
0
Shares
Previous Article
ellada doriforos

Έναρξη λειτουργίας της πρώτης θερμοκοιτίδας της ESA στην Ελλάδα για τη στήριξη νεοφυών επιχειρήσεων

Next Article
Γ. Κωτσός: Αποζημιώνονται επαγγελματικά οχήματα, λεωφορεία και ταξί

«Στοχεύουμε στην αύξηση της απασχόλης, στηρίζουμε το εργατικό δυναμικό»

Related Posts